Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Oliebollen van Katwijkse Zeeverkenners dit jaar nog verser en lekkerder!

Blog

Oliebollen van Katwijkse Zeeverkenners dit jaar nog verser en lekkerder!

Extra productielijn in de oliebollenfabriek van Willy Jonka.

Attentie zoetekauwers! De oliebollenfabriek van de Katwijkse Zeeverkenners heeft een upgrade gekregen. Er is een tweede productielijn bijgekomen! Zo kunnen er in kortere tijd meer oliebollen gebakken worden en is de versheid nog meer gegarandeerd. Om dit te vieren zal Willy Jonka, ook wel bekend als voorzitter Erwin Jonker, vijf gouden oliebollen verstoppen tussen de duizenden oliebollen die verkocht zullen worden tijdens de jaarlijkse oliebollenactie op zaterdag 18 december. De vijf gelukkigen kunnen hun gouden oliebol bij de drive-through op diezelfde dag inwisselen voor een magisch prijzenpakket.

Al meer dan 60 jaar gaan honderden leden van de Katwijkse Zeeverkenners langs de deuren om de zelfgebakken oliebollen te verkopen. Na de ‘limited edition’ van vorig jaar, kunt u ons dit jaar weer gewoon aan de deur verwachten met mooie versierde kratten en de lekkerste oliebollen. Natuurlijk kunt u ook zakjes oliebollen kopen bij één van de kraampjes in het dorp.

Toch willen we, na het succes van de webshop van vorig jaar, u ook dit jaar de mogelijkheid geven een voorbestelling doen voor de oliebollenactie. Zo bent u verzekerd van de heerlijke oliebollen van de Katwijkse Zeeverkenners! Via de webshop www.oliebollenkatwijk.nl kunnen oliebollen (met of zonder krenten), appelbeignets en berlinerbollen worden besteld. De bestellingen kunnen opgehaald worden bij de drive-through naast clubgebouw Parnassia (Cantineweg 3). Bij het bestellen kunt u een tijd selecteren en ook de naam van een lid doorgeven, zodat deze de titel topseller kan verdienen. De appelbeignets en berlinerbollen zijn alleen online te bestellen, de deur-aan-deur verkoop en kraampjes verkopen alleen zakjes oliebollen.

Een zakje bevat vijf oliebollen, en misschien wel één van de vijf felbegeerde gouden oliebollen! Door het kopen van één zakje voor € 3,50, twee zakjes voor € 6,50 of drie zakjes voor € 9,00, steunt u niet alleen de Katwijkse Zeeverkenners maar maakt u ook kans op één van de vijf magische prijzenpakketten.

Laat de oliebollenjacht beginnen! Willy Jonka wenst iedereen veel geluk en happy hunting!

www.oliebollenkatwijk.nl, www.katwijksezeeverkenners.nl of www.facebook.com/katwijksezeeverkenners

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X