Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Jongereninformatie voortaan via JouwGGD.nl

Blog

Jongereninformatie voortaan via JouwGGD.nl

Ervaringenforum blijft wel op Hoezitdat.info

Er zijn wat wijzigingen in het aanbieden van jongereninformatie via Kattuk.nl en andere websites. De jongerenwebsite van het Centrum voor Jeugd en Gezin Hoezitdat.info gaat voortaan puur verder als ervaringenforum. Check het forum hier: www.hoezitdat.info. Betrouwbare jongereninformatie over belangrijke onderwerpen die jou aangaan kan je vanaf heden vinden op JouwGGD.nl.

Alle informatiepagina’s op Kattuk.nl zijn inmiddels aangepast en verwijzen je direct door naar de juiste informatie en instanties.

JouwGGD.nl

Voor betrouwbare jongereninformatie verwijzen we voortaan door naar JouwGGD.nl, zij nemen deze taak over van Hoezitdat.info.

Op JouwGGD.nl kan je meer lezen over:
familie en vriendenje gevoelseks en relatiesroken, drank en drugsje lichaamje gebitslecht slapengezond aankomeninternet en mobielschool en toekomstgezondheidstestgeldop jezelf wonen.

Wil je informatie of advies van een hulpverlener? Praat erover!

Heb je vragen over seks, verliefdheid of zit je niet lekker in je vel?
Vind je het spannend om erover te praten?

Chat anoniem met een jeugdverpleegkundige/jeugdarts. Zij helpen je graag. Geen vraag is te gek!
Doordeweeks open van 14–22 uur en in het weekend van 18-20 uur.

Klik HIER voor de chat!

Ervaringenforum Hoezitdat.info

Op dit forum kan je in een veilige omgeving met leeftijdsgenoten in gesprek over dat wat je bezighoudt. Tussen de gesprekken door krijg je betrouwbare websites te zien waar je meer informatie kunt vinden. Ook vind je er hulp en cursussen in de buurt en kan je je vragen stellen aan een professional via de chat.

Het forum heeft duidelijke spelregels. Er is een check voordat een bericht online komt en er worden geen persoonlijke gegevens gedeeld.

Je kan het forum ook volgen op insta: Instagram.com/hoezitdat.info.

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X