Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /We delen weer gratis Regenboogvlaggen uit!

Blog

We delen weer gratis Regenboogvlaggen uit!

UPDATE: al ruim 30 gratis vlaggen uitgedeeld! Kom je vlag halen op zaterdag 9 oktober tussen 13-17 uur bij de graffitimuur op het Skatepark Katwijk! 

#KatwijkisLiefde

Op maandag 11 oktober vlagt Katwijk weer voor Coming Out Day om de Katwijkse LHBTI+ community een hart onder de riem te steken. Doe ook mee! Net als vorig jaar delen we dit jaar weer gratis regenboogvlaggen uit.

Dankzij COC Leiden en een particuliere gift van een sympathisant hebben we ruim 70 regenboogvlaggen en stellen deze gratis beschikbaar aan iedere Katwijker die ook mee wil vlaggen.

Wil jij een gratis Regenboogvlag?
Kom dan op vrijdag 1 oktober tussen 16 en 21 uur langs bij Kattuk.nl aan de Voorstraat 59. Je krijgt er dan gelijk een mooi pakketje stickers bij. Wees er snel bij! De 70 vlaggen zijn zo op! Mochten er nog vlaggen over zijn dan volgen volgende week nieuwe data waarop je ze op kunt halen.

Zeker zijn van een vlag?
Mail dan naar lhbti@kattuk.nl om er een te reserveren.

Vanzelfsprekend hangen ook op onze locaties (Kattuk.nl @ de Schuit en Huize Callao) de vlaggen weer fier te wapperen op maandag 11 oktober. Want wij vinden het belangrijk dat de Katwijkse LHBTI-community weet dat we ze steunen.

KatwijkisLiefde
We willen iedereen die vlagt vragen om op Coming Out Day een foto van de vlag te posten op social media met de hashtag #KatwijkisLiefde. Ook vinden we het leuk als je de foto’s mailt naar lhbti@kattuk.nl zodat wij er een mooi album van kunnen maken.

Info van de gemeente Katwijk
Op maandag 11 oktober is het Coming Out Day. Een dag om stil te staan bij acceptatie. Voor de gemeente is het belangrijk om te laten zien dat meedoen in de samenleving een zorg is van ons allemaal. Het laten zien dat je mag zijn wie je bent, ongeacht wie je bent.

Daarom willen wij ook dit jaar weer de regenboogvlag hijsen in de tuin van het gemeentehuis. We nodigen je van harte uit om daar ook bij aanwezig te zijn. Weet je nog iemand die het leuk zou vinden om bij dit moment te zijn, nodig die dan ook uit.

Om 8:30 uur zullen wethouder Corien van Starkenburg en wereldkampioen turner Jeffrey Wammes de regenboogvlag hijsen. Na afloop zal er ook een moment zijn om elkaar even te spreken onder het genot van een kopje koffie of thee. En wie weet met wat lekkers erbij.

Naast de vlag op het gemeentehuis vragen wij ook de sportverenigingen in Katwijk om op die dag de regenboogvlag te hijsen. Iedereen in Katwijk moet namelijk met plezier kunnen deelnemen aan sport en bewegen.  

Tot zover de gemeente. Zou gaaf zijn als de sportverenigingen ook gaan vlaggen. We houden regenboogvlaggen voor verenigingen apart, hierover later meer.

Meer Coming Out Day (o.a. de hele geschiedenis) op Kattuk.nl HIER

Check www.kattuk.nl/lhbti voor het laatste nieuws, updates, foto’s en meer….

 

Terugblik Coming Out Dag Katwijk 2020

 

 

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X