Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /We delen gratis Regenboogvlaggen uit!

Blog

We delen gratis Regenboogvlaggen uit!

Vlag mee op Coming Out Day! Vrijdag 9 oktober! Gratis vlaggen, zolang de voorraad strekt! 

#KatwijkisLiefde

Op vrijdag 9 oktober vlagt Katwijk, net als vorige jaren, weer voor Coming Out Dag om de Katwijkse LHBTI community een hart onder de riem te steken. Jij kan ook meedoen!

Suus (ook wel bekend van de Meet-Ups) heeft nog zo’n 30 regenboogvlaggen over van haar eerdere actie en stelt deze kosteloos beschikbaar aan iedere Katwijker die ook mee wil vlaggen. Klasse actie!!

Wil jij een gratis Regenboogvlag?
Stuur dan een mail naar info@kattuk.nl met je naam, adres en wanneer je deze week thuis bent, dan brengen wij de vlag langs. Je krijgt er gelijk een mooi pakketje stickers bij. We houden hierbij uiteraard 1,5 meter afstand. Wees er snel bij! De 30 vlaggen zijn zo op!

Vanzelfsprekend hangen ook op onze locaties (Kattuk.nl @ de Schuit, Huize Callao & Zintuigfabriek) de vlaggen weer fier te wapperen vrijdag. Want we vinden het belangrijk dat jongeren uit de Katwijkse LHBTI-community weten dat we ze steunen.

tekst loop door na foto

Suus met haar vlaggen!

Info van de gemeente Katwijk
Op vrijdag 9 oktober besteedt de gemeente Katwijk aandacht aan inclusiviteit en acceptatie van LHBTI’ers met het hijsen van de Regenboogvlag. De vlag wordt gehesen door een afgevaardigde van het COC Leiden, een scholier vanuit het voorgezet onderwijs en wethouder Corien van Starkenburg namens het college van B&W.

De Regenboogvlag wordt op de vrijdag voorafgaand aan Coming Out Day (zondag 11 oktober) in de tuin van het gemeentehuis gehesen. Vanwege het vlaggenprotocol kan daar op zondagen geen vlag gehesen worden.

Meer Coming Out Dag (o.a. de hele geschiedenis) op Kattuk.nl HIER

Later meer……

Geschreven door: Arno

Comments: 2

 • Nico de Fretes

  Beantwoorden 06/10/202021:16

  Fijn eindelijk meer aandacht hiervoor wij hebben hem al en hangen hem al een paar uit.
  We zaten alleen nu op zondag maar het is geen NL vlag en dan mag het

 • Cor Korse

  Beantwoorden 15/10/202014:02

  Hoe kom ik aan zo’n vlag.

  Waar haal ik die op

Laat een reactie achter

X