Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Stem op Nadine – Sociaal Werker van het jaar!

Blog

Stem op Nadine – Sociaal Werker van het jaar!

STEMMEN ALLEMAAL!

Onze Nadine is genomineerd als Sociaal Werker van het Jaar 2022. Jullie zullen Nadine de Koning vast al kennen als enorm bevlogen jongerenwerker bij Welzijnskwartier. Zo is ze is actief bij jongerencentrum Scum, op scholen, op straat, heeft ze zich ingezet voor Jonge Helden, Rots Water trainingen, de Huntington disco, het project Shitzooi, teveel om hier allemaal op te noemen. In 2019 is ze nog verkozen tot Vrouwe van Katwijk.

Iedereen weet. Heb jij een probleem? Dan staat Nadine voor je klaar!

Kortom een topper die het meer dan verdient om tot Sociaal Werker van het jaar 2022 te worden verkozen.

Bij Kattuk.nl werken we ook al jaren met veel plezier (en resultaat!) samen met Nadine en bewaren we mooie herinneringen. Nadine is namelijk in het verleden in een periode van ruim 10 jaar achtereenvolgens stagiaire, vrijwilliger, tijdelijk medewerker en bestuurslid geweest bij Kattuk.nl en heeft een belangrijke rol gespeeld in de totstandkoming van onze club zoals die nu is. Kortom reden genoeg om op haar te stemmen!

Dat Nadine een topper is weten we allemaal! En daarom vinden wij dat Nadine sociaal werker van het jaar moet worden.
Vind jij ook dat Nadine deze titel verdient? Stem dan nu!

Klik HIER om te stemmen!

Het woord is aan Nadine…

Als ik Sociaal Werker van 2022 wordt, dan ga ik het stoffige imago van sociaal werk aanpakken. Veel mensen denken nog aan een pot koffie en klaverjassende ouderen, maar het is tegenwoordig veel meer dan dat. We moeten dat beeld doorbreken, ook bij studenten, zodat ze enthousiast worden voor dit geweldige vak.

Interview Vrouwe van Katwijk Nadine: ‘De veelzijdigheid in mijn werk geeft me energie’

 

Geschreven door: Arno

Comment: 1

Laat een reactie achter

X