Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Sexting project ‘Shitzooi’ wint prestigieuze Hein Roethofprijs 2019

Blog

Sexting project ‘Shitzooi’ wint prestigieuze Hein Roethofprijs 2019

UPDATE: video van Katwijk Actueel onderaan het bericht. Of klik HIER

Zojuist heeft het sexting project ‘Shitzooi’, dat Jongerenwerk welzijnskwartier samen met Politie KatwijkSociaal.tv en stichting Halt hebben vormgegeven, de prestigieuze Hein Roethofprijs 2019 gewonnen!

De Hein Roethofprijs geeft nationale bekendheid aan projecten die resultaten bereiken met de preventie van criminaliteit. De prijs, jaren geleden in het leven geroepen door

Jongerenwerker (en Vrouwe van Katwijk) Nadine de Koning met de prijs

het Ministerie van Justitie en Veiligheid, wordt iedere 2 jaar uitgereikt aan een organisatie of samenwerkingsverband dat zich op een innovatieve, creatieve en effectieve manier richt op een probleem dat de sociale veiligheid bedreigt.


Wij zijn enorm blij met het winnen van deze prijs, die zal gaan bijdragen aan het doorontwikkelen en hopelijk landelijk maken van dit project! Daarnaast een hele mooie erkenning voor dit project, in het belang van jongeren, waar de Gemeente Katwijk trots op mag zijn!

Officiële persbericht HIER
Later meer…

 

Geschreven door:Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X