Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Mantelzorg /Onze Nadine is Vrouwe van Katwijk

Blog

Onze Nadine is Vrouwe van Katwijk

GAAF DIT! Tijdens Internationale Vrouwendag op 8 maart is Nadine de Koning (jongerenwerker bij Welzijnskwartier) gekozen tot Vrouwe van Katwijk 2019 vanwege haar verdiensten voor, vooral, veel jonge meiden (en mantelzorgers) in Katwijk.

Nadine is ruim 12 jaar actief geweest bij Kattuk.nl. Eerst als stagiaire, toen als vrijwilliger, daarna als medewerker via Welzijnskwartier en toen ze daar als fulltime jongerenwerker aan de slag ging heeft ze nog ruim acht jaar (tot begin 2019) als vrijwilliger in het bestuur van Kattuk.nl gezeten. Met recht een topper! We kennen Nadine als iemand die altijd voor een ander klaarstaat. De uitverkiezing is dan ook meer dan terecht!!

Namens iedereen bij Kattuk.nl van harte gefeliciteerd Nadine, we zijn supertrots op je!!

De nieuwe stagiaires van Kattuk.nl, Larissa en Sanne, gaan Nadine donderdag interviewen. Dit interview staat voor het weekend op de site.

Hierna nog wat leuke links, foto’s, reacties en copy/pastes van Facebook e.d.

Katwijk Actueel: Nadine de Koning Vrouwe van Katwijk

Via de Facebook van Nadine: Gisteravond heb ik de eer gekregen om vrouw van Katwijk 2019 te worden. Geheel onverwacht want de twee andere kandidaten Anita Laterveer en Rianne Hogewoning zijn beide ongelofelijke lieve, betrokken en sterke vrouwen. Graag wil ik iedereen bedanken voor alle felicitaties! Want dat waren er een hele boel kan ik je vertellen. De mooie mooie warme worden van de jury over ons alle drie zal ik niet snel vergeten. Wil ook graag de dames van de organisatie bedanken! En natuurlijk ook alle vrouwen maar ook mijn meiden die gisteravond mij hebben support, super lief dat jullie er waren!

nadine

Nadine met haar meiden

Meer over Nadine op kattuk.nl HIER (activiteiten, interviews, etc..)

Later meer….

Geschreven door:   Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X