Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Koningsdag en nacht Uit!Tips

Blog

Koningsdag en nacht Uit!Tips

Alle feestjes, concerten, festivals, feesttenten, taptoes en pleinfeesten op een rij!

Weer meer dan genoeg te doen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg op Koningsnacht vrijdag 26 en Koningsdag zaterdag 27 april.

Hieronder een overzicht, klik op de links voor meer info. Hou de Uitagenda in de gaten voor updates.

Ook een feestje, maar staat ie er niet tussen? Mail: info@kattuk.nl!

Koningsnacht

Castellumpop @ De Peuk

Castellumpop is terug in De Peuk op koningsnacht!

Vanaf 19:30 uur met The Shore en GRUSS. Toegang gratis. 18+

Oranjetaptoe @ Tuin Gemeentehuis

Als onderdeel van de vele activiteiten rondom Koningsdag organiseert Stichting Taptoe Katwijk (STK) de Oranjetaptoe. Deze avond is in het bijzonder voor de inwoners die dit jaar of in het verleden een Koninklijke onderscheiding hebben mogen ontvangen. Zij zijn deze avond speciale gast van de gemeente. Iedereen is welkom om bij de Oranjetaptoe te komen kijken.

Datum: vrijdag 26 april
Tijd: 19.30 uur (hoofdprogramma vanaf 20.00 uur)
Locatie: tuin gemeentehuis Katwijk

Muzikale medewerking wordt verzorgd door DVS on Stage, DVS Junioren en DVS Marchingband.

 

Koningsavond @ De Turfmarkt

Voorgaande jaren was er altijd een Roskam live op de avond voor koningsdag binnen in De Roskam. Dit jaar gaan we naar buiten! Komt u ook naar de eerste editie van Roskam Live in de buitenlucht, Support Act trapt af om 20.00 uur.

De band Support Act is de langst bestaande en nog altijd actieve band in Katwijk. In de loop der jaren zijn er wat bezettingswisselingen geweest maar wat onveranderd is gebleven, zijn de greatest hits in het repertoire en de energie waarmee die gebracht worden.

Een avond Support Act betekent een avond dansen op Uptown Funk, It’s Raining Men en You’re The One That I Want. Genieten van Somebody To Love, Billie Jean en Don’t Stop Believin’ en meebrullen met Het Duurt Te Lang, Noodgeval, Living On A Prayer en We Are The Champions.

Kattukse Nach @ Huis van Oranje

Traditiegetrouw ga je de avond voor Koningsdag naar het Huis van Oranje voor de Kattukse Nach. Tijdens deze avond kun je genieten van optredens van Los Electros, Patrick Messenmaker en de bekende Katwijkse sfeermaker DJ Martiens.

Dit evenement is gratis, maar voor €11,- kun je de rij overslaan en krijg je 3 consumptiemunten. Ticketlink

Toegang vanaf 16 jaar & alcohol schenken we vanaf 18 jaar.

Koningsdag

Turfpop @ Turfmarkt

Dit jaar de 12e editie van Turfpop, een waar feestje in het midden van Katwijk binnen. Gezellige muziek en entertainment op ons podium terwijl de jongste onder ons kunnen springen op diverse opblaaskussens of aan spellen mee kunnen doen.

11:45 uur DJ Martiens
13:00 uur Aphrodisiac
15:00 uur Los Genietos
18:00 uur DJ Martiens
19:15 uur Einde van het familiefeest / Turfpop

Koningsdag Festival @ De Schuit

Koningsdag @ Huis van Oranje

Uiteraard is er op Koningsdag ook van alles te beleven in het Huis van Oranje. Vanaf 13.30 uur kun je hier terecht voor een muziekprogramma voor het hele gezin.

Er zijn optredens van Lets Folk, Patrick Messemaker, Bart Heemskerk, Dansgroep DC Dance, het foute Tropical uurtje met drie danseressen en live band, DJ Arie van Rooijen, Dj Dennis en Barry Badpak.

Dit evenement is gratis en toegankelijk voor alle leeftijden.

Koningsdag Muziekfeest @ Dorpshuis

Op 27 april, van 14:00 tot 20:00 uur, nodigen we je uit voor een spetterend muziekfeest in het Dorpshuis! Dit jaar hebben we een onvergetelijke line-up samengesteld met geweldige bands en leuke activiteiten voor jong en oud.

Laat je meeslepen door de te gekke beats van DJ Michiel en de opzwepende muziek van de fantastische band Soulbeach! Zij weten gegarandeerd de sfeer erin te brengen en zorgen voor een onvergetelijke muzikale ervaring.

🎟️ Tickets en korting! Tickets voor het muziekfeest zijn verkrijgbaar vanaf 12 jaar, en kinderen daaronder hebben gratis toegang! Als lid van de Oranjevereniging ontvang je een speciale kortingscode in de mail waarmee je jouw tickets kunt bestellen voor slechts €10,- in plaats van €15,-.

Mis dit geweldige feest niet en koop snel je tickets! Samen maken we er een onvergetelijke Koningsdag van! Tot dan!

OranjeFest @ De Branding

Kingsday @ Casa Cara

Casa Cara viert Koningsdag in stijl van 15-3:30 uur! Met niemand minder dan John Medley en beats van onze resident DJ’s, belooft het een vorstelijk feest te worden zoals geen ander!

Meer op insta

Cazzo Grosso @ The Bock’s Kingsday

 

Koningsdag @ Sand C Bar

OranjeTaptoe @ De Goerie

De “Oranjetaptoe Katwijk” is een onderdeel van de activiteiten op Koningsdag. De taptoe wordt gehouden op de “Goerie”en start om 20.00 uur. De taptoe wordt gecoördineerd door STK in opdracht van de Oranjevereniging  Katwijk aan Zee.

Deelnemers:

DVS Marchingband uit Katwijk
DVS Junioren uit Katwijk
Pasveer uit Leeuwarden
Jong Pasveer uit Leeuwarden
K&G uit Leiden
Amigo uit Leiden

Toegang gratis.

Geschreven door: Arno

Geen reacties

Laat een reactie achter

X