Mixtape.

Nieuw!

april, 2024

27apr14:0020:00Koningsdag Muziekfeest @ DorpshuisVanaf 14 uur

Event informatie

Op 27 april, van 14:00 tot 20:00 uur, nodigen we je uit voor een spetterend muziekfeest in het Dorpshuis! Dit jaar hebben we een onvergetelijke line-up samengesteld met geweldige bands en leuke activiteiten voor jong en oud.

🎵 Optredens van topbands! Laat je meeslepen door de te gekke beats van DJ Michiel en de opzwepende muziek van de fantastische band Soulbeach! Zij weten gegarandeerd de sfeer erin te brengen en zorgen voor een onvergetelijke muzikale ervaring.

🎈 Kinderactiviteiten! Voor de jongere feestgangers zijn er buiten springkussens waar ze naar hartenlust kunnen springen en spelen. En voor wie liever binnen vertoeft, is er een gezellige filmhoek waar ze kunnen genieten van leuke films en animaties.

🎟️ Tickets en korting! Tickets voor het muziekfeest zijn verkrijgbaar vanaf 12 jaar, en kinderen daaronder hebben gratis toegang! Als lid van de Oranjevereniging ontvang je een speciale kortingscode in de mail waarmee je jouw tickets kunt bestellen voor slechts €10,- in plaats van €15,-.

Mis dit geweldige feest niet en koop snel je tickets! Samen maken we er een onvergetelijke Koningsdag van! Tot dan!

Tijd

(Zaterdag) 14:00 - 20:00

Locatie

Dorpshuis, Valkenburg

Kerkweg 3, Valkenburg ZH

Geen reacties

Laat een reactie achter

X