Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Uit met Evi

Blog

Uit met Evi

3 & 4 februari

Maak je geen zorgen jij hoeft je aankomend weekend niet te vervelen!  Kattuk.nl heeft de meest complete uitagenda en er staat ook voor dit weekend, genoeg op de planning! Niet alleen leuke events, maar aankomende weken zijn er ook veel opendagen van scholen in onze uitagenda te vinden, dus let op!

Vrijdag 3 februari:

Zoals elke vrijdag van de week, is er weer Het Tegencultuur Café bij Kattuk.nl. Vanaf 15:00 uur zijn jij en je vrienden van harte welkom om een kijkje te komen nemen. In het tegencultuur café wordt er gezellig gegeten en gedronken (vooral fristi en chocomel 😉) Heb je zin om langs te komen meld je aan via insta: @kattuk.nl of mail naar: info@kattuk.nl

Waar je ook weer hun kunt op de vrijdagen, is Jeugdsoos ´De Meerpaal´.  Zij openen hun deuren voor Iedereen tussen de 12 en 18 jaar. Er is vanaf 19:30 tot 22:30u genoeg te doen! Kom jij ook?

In Muziekcentrum The box komen Time Flies & Chew The Rag langs voor een gezellig avondje live muziek. Om 20:00 uur starten ze met Time Flies, zij spelen lekker herkenbare en dansbare covers uit de tijd van je 1e vriendje of vriendinnetje! Daarna gaan we lekker los met Chew The Rag. Nou probeer maar eens stil te blijven staan bij hun muziek…Tot vrijdag!

In Muziekhuis is er vrijdag een open podium, Verschillende acts beklimmen deze avond het Qbus-podium, voor de line up KLIK HIER. De deuren openen om 20.00 uur en de aanvang is om 20.30 uur. Entree is gratis, tot dan!

Het is weer de eerste vrijdag van de maand, dus dit betekend de traditionele quizavond in De Schuit. De vaste presentatie ligt in handen van Jip Lugthart! Meedoen aan de quiz kan per team van maximaal 5 personen en kost 10 euro per team. The winner takes it all!

En we sluiten hem deze vrijdag af met een open dag van STC in Katwijk. Ontdek de machtig mooie mbo-opleidingen voor haven, logistiek, transport, scheepvaart, procestechnologie, scheepsbouw bij de STC! Twee dagen lang staan alle mbo-opleidingen centraal, die je kunt volgen op onze locaties in Rotterdam, Brielle, Katwijk en Stellendam.

Tijd: 3 feb: 16:00 – 20:30 uur

Locatie: Zuidstraat 135A , 2225 GV Katwijk aan Zee

Zaterdag 4 februari:

Een zaterdag gevuld met open dagen deze week!

We beginnen met Hogeschool Leiden. Kom sfeerproeven tijdens de Open Dag op zaterdag 4 februari 2023 en stel al je vragen. Tijdens de Open Dag ontdek je alles over de opleidingen en de hogeschool. Bezoek de voorlichtingen en workshops en ervaar het zelf!

Tijd: 09:30-14:15 uur

Locatie: Zernikedreef 11, 2333 CK Leiden

En niet alleen een open dag in Leiden maar ook in Den Haag! Heeft De Haagse het ook voor jou? Een Open Dag bezoeken is dé manier om dat te ontdekken! Stel al je vragen, ontdek onze gebouwen, volg opleidingspresentaties en proef de sfeer. Onze eerstvolgende Open Dag vindt plaats op zaterdag 4 februari.

Tijd: 10.00 – 14.00 uur

Locatie: Onze opleidingen bevinden zich in 4 verschillende gebouwen, Meer info HIER.

Ontdek ook de machtig mooie mbo-opleidingen voor haven, logistiek, transport, scheepvaart, procestechnologie, scheepsbouw van de STC! Twee dagen lang staan alle mbo-opleidingen centraal, die je kunt volgen op onze locaties in Rotterdam, Brielle, Katwijk en Stellendam.

Tijd: 4 feb: 10:00 – 14:00 uur

Locatie: Zuidstraat 135A , 2225 GV Katwijk aan Zee

En als laatste open dag van deze week van Inholland. Proef de Inholland-sfeer en kijk of dit bij je past. Ontdek jouw interesse en talent bij de studiekeuzetest of ga in gesprek met een studiekeuzeadviseur. Neem op zaterdag 4 februari een kijkje bij onze opleidingen.

Tijd: 10:00-14:00 uur

Locatie: Theresiastraat 8

En als laatste event van deze zaterdag…Tawny Brother @ De Boemerang! Gewapend met southern rock, blues, Americana & country halen de Tawny Brothers nostalgische sferen en gerijpte muziek naar het podium! Vanaf 20:30 uur en toegang is gratis, tot dan!

Dit waren ze dan weer de uit tips voor deze week!

Hebben we iets gemist?

Of heb jij nog tips? Laat het ons weten via info@kattuk.nl

Geschreven door: Evi

Geen reacties

Laat een reactie achter

X