Mixtape.

Nieuw!

september, 2022

This is a repeating event

09sep16:0021:30Tegencultuur Café @ Kattuk.nlElke vrijdag vanaf 16:00 uur

Event informatie

Elke vrijdag inloop Kattuk.FM en Kattuk.NL met wekelijks nieuwe dingen. Plaatjes draaien, ‘foute’ singles, obscure b-sides, toch weer techno, rare games, spoken word gedoe, open podium en dingen.

Wil je iets leuks doen met je vrijdag en heb je zin om onder de mensen te zijn? Kom gezellig langs in het Tegencultuur Café en sluit je week af met een leuke activiteit en een leuke groep mensen!

Vrijwilligers van Kattuk.nl, Kattuk.fm en de Pride groep organiseren iedere vrijdagmiddag vanaf 16:00 uur het Tegencultuur Café, waar iedereen welkom is voor een namiddag vol sfeer!

In het Tegencultuurcafe wordt er gezellig gegeten en gedronken met iedere week verschillend cultureel amusement. Elke week word je ontvangen door een andere host die je meeneemt in hen/haar/zijn creatieve onderwereld. Denk hierbij aan vuige DJ-sets met obscure platen, literaire rants tegen alles wat commercieel is, spoken word performances, spontane stand-ups, singer-songwriters en nog veel meer.

Natuurlijk is er ook ruimte voor eigen inbreng, er staat een kleine backline en DJ set dus kom maar door met je performance.

Zin om langs te komen?

Meld je aan via Instagram (@Kattuk.nl) of mail info@kattuk.nl

Wij hebben er zin in!

Oh ja. we hechten waarde aan goed contact. Dus op je phone klooien doe je maar in je eigen tijd.

Tot dan!

 

Tijd

(Vrijdag) 16:00 - 21:30

Locatie

Kattuk.nl

Voorstraat 59

Geen reacties

Laat een reactie achter

X