Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /NEW UPDATES: Coming Out Day

Blog

NEW UPDATES: Coming Out Day

Update weer 10 nieuwe foto’s toegevoegd! Totaal ruim 40 vlagfoto’s

Vandaag (maandag 11 oktober) is het Coming Out Day en hangen er overal in Katwijk regenboogvlaggen om de LHBTI+ community een steun in de rug te geven. Zo hangen er regenboogvlaggen bij onder andere de Reddingsbrigade, DunAtelier, Huize Callao, de Schelp, de Molen, Pieter Groen college, Vakcollege Rijnmond, het Politiebureau, de Farelschool, Kattuk.nl, de Schuit, ’s Heerenloo en MijeenZorg.

Veel sportverenigingen hebben gehoor gegeven aan de oproep van de gemeente om ook mee te vlaggen dit jaar. Onder meer VV Katwijk, Valken 68, Rijnsburgse Boys, Atletiekvereniging Rijnsoever, IJsclub Voorwaarts en Tennisclub MVKV hebben van ons aanbod gebruik gemaakt en hebben een regenboogvlag opgehaald om te kunnen vlaggen vandaag. Grote klasse!  Deze verenigingen laten zien waar ze voor staan!

Mis je jouw organisatie/club/school in bovenstaande overzichten, laat het dan even weten in de comments of via lhbti@kattuk.nl dan vullen we het aan.

Doe ook mee en post een foto van je vlag met hashtag #KatwijkisLiefde en/of mail de foto naar lhbti@kattuk.nl

We doen uitgebreid verslag van Coming Out Day via insta: lhbti-kattuk.nl en natuurlijk hier op de site.

Bij onze gratis vlaggen actie zijn ook dit jaar weer ruim 80 vlaggen uitgedeeld die overal in Katwijk fier in het zonnetje wapperen.

#KatwijkisLiefde – Overzicht social media

Hieronder vast een galerij ingezonden foto’s en wat foto’s die we hebben gemaakt tijdens onze ronde door het dorp. Daar weer onder een galerij foto’s van het officiële vlaghijsmoment in de tuin bij het gemeentehuis.

Later volgen nog meer foto’s….

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LHBTI kattuk.nl (@lhbti_kattuk.nl)

Geschreven door:Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X