Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/lhbti /Gratis Regenboogvlaggen voor sportverenigingen

Blog

Gratis Regenboogvlaggen voor sportverenigingen

(Sport)verenigingen, organisaties en andere Katwijkers kunnen de vlag ophalen op donderdag en zaterdag 

Op 11 oktober vlagt Katwijk regenboog voor Coming Out Day.  Om 8:30 uur gaan wethouder Corien van Starkenburg en wereldkampioen turner Jeffrey Wammes de regenboogvlag hijsen in de tuin bij het gemeentehuis. Aangezien het thema van dit jaar Sport is vraagt de gemeente Katwijk aan alle Katwijkse sportverenigingen om ook de regenboogvlag te hijsen. Iedereen in Katwijk moet namelijk met plezier kunnen deelnemen aan sport en bewegen. We zijn blij te horen dat al diverse sportverenigingen gehoor gaan geven aan deze oproep en het zou enorm gaaf zijn als de andere verenigingen dit voorbeeld volgen. Want binnen elke Katwijkse vereniging zijn LHBTI-ers actief en deze steun in de rug waarderen ze enorm. Hang de vlag in top en laat zien dat je gaat voor een vereniging waar je mag zijn wie je bent! 

Vlaggen ophalen
Tot nu toe zijn ruim 40 gratis vlaggen uitgedeeld, maar speciaal voor de sportverenigingen hebben we extra vlaggen beschikbaar. Deze kunnen worden opgehaald op donderdag tussen 15-21 uur bij Kattuk.nl aan de Voorstraat 59 of op zaterdag tussen 13-17 uur bij de Graffitimuur op het Skatepark. Scholen en andere verenigingen mogen ook van dit aanbod gebruik maken. Mail lhbti@kattuk.nl voor meer info en/of het reserveren van een vlag.

#KatwijkisLiefde
We willen alle verenigingen die vlaggen vragen om op Coming Out Day een foto van de vlag te posten op social media met de hashtag #KatwijkisLiefde. Ook vinden we het leuk als je de foto’s mailt naar lhbti@kattuk.nl zodat wij er een mooi album van kunnen maken.

Kennismaken
De LHBTI groep van Kattuk.nl is ook bij het hijsen van de regenboogvlag bij het gemeentehuis bij aanwezig. Kom gezellig even kijken, dan kunnen we na afloop met elkaar kennis maken.

Updates
Check regelmatig www.kattuk.nl/lhbti voor het laatste nieuws, updates, foto’s en meer….

Geschreven door:   Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X