Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Uit met Evi

Blog

Uit met Evi

7 & 8 oktober

Maak je geen zorgen jij hoeft je aankomend weekend niet te vervelen! Kattuk.nl heeft de meest complete uitagenda en er staat ook voor dit weekend, genoeg op de planning.

 Vrijdag 7 oktober:

Hou jij van bewegen en ook van eten? Dan is dit event perfect voor jou! De Ichtuskerk organiseert een walking dinner. Een avond culinair verwend worden en nieuwe mensen ontmoeten, wie wil dat nu niet?! Het begint om 18:15 uur en is afgelopen om 22:30 uur.

Als je nou zin hebt om lekker onder de mensen te zijn op je vrijdag middag/avond, kom dan vooral naar tegencultuur café bij Kattuk.nl. Iedere vrijdag organiseren wij een namiddag vol sfeer! En iedereen is welkom.

Ook bij Jeugdsoos De Meerpaal, is iedereen welkom om langs te komen op hun vrijdagavond voor gezelligheid en plezier.

Maak je niet druk er is ook aan onze muziek en quiz liefhebbers gedacht. Zo zijn in Muziekcentrum The Box op vrijdagavond om 20:00 uur Bad Honey, om jullie te verzorgen van een avondje heerlijke rock muziek.

Zaterdag 8 oktober:

Ook op zaterdag is er genoeg te doen. Actieve activiteiten zoals, het zwemfestijn bij Aquamar of het volleybalfestijn in sporthal Rijnsoever.

Voor het zwemfestijn hoef je je niet in te schrijven, wel moet je beschikken over een zwemdiploma.

Voor het volleybalfestijn moet je je wel inschrijven KLIK HIER

Verder zijn er zaterdag nog verschillende bands aanwezig in Katwijk, om jullie te amuseren. Romans Twelve @ Nieuwe Kerk, Boys Named Sue @ De Boemerang, en Kalaallit Nunaat & The K. @ De Schuit. Ben jij nieuwsgierig? Neem dan vooral een kijkje.

Dit waren ze dan weer de uit tips voor deze week!

Hebben we iets gemist?

Of heb jij nog tips? Laat het ons weten via info@kattuk.nl

Geschreven door: Evi

Geen reacties

Laat een reactie achter

X