Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Uit met Evi

Blog

Uit met Evi

Vrijdag 2 december

Maak je geen zorgen jij hoeft je aankomend weekend niet te vervelen!  Kattuk.nl heeft de meest complete uitagenda en er staat ook voor dit weekend, genoeg op de planning. Met dit weekend een rijkgevulde vrijdag met maar liefst 8 events!

Zoals elke vrijdag van de week, is er weer Het Tegencultuur Café bij Kattuk.nl. Vanaf 15:00 uur zijn jij en je vrienden van harte welkom om een kijkje te komen nemen. In het tegencultuur café wordt er gezellig gegeten en gedronken (vooral fristi en chocomel 😉) Heb je zin om langs te komen meld je aan via insta: @kattuk.nl of mail naar: info@kattuk.nl

Wie ook langskomt bij Kattuk.nl is Dj Estaloca. Deze bekende Hardstyle DJ and Producer geeft een workshop van 16-18 uur. Er is beperkt plek! Wil je zeker zijn van deelname? Meld je dan aan via arno@kattuk.nl!

Kattuk.nl houd maar niet op en organiseren als derde event van deze vrijdag het Pride Café ´Game With Pride´. Onder genot van muziek en een sapje kunnen jullie genieten van games als jackbox en een heus Mario Kart toernooi. Om de safe space te waarborgen is er alleen toegang als je je van te voren hebt aangemeld via onze social media, mail: lhbti@kattuk.nl of als je al in onze groepsapp zit.

Wat een terugkomend fenomeen is op de vrijdag, is Jeugdsoos ´De Meerpaal´.  Zij openen hun deuren voor Iedereen tussen de 12 en 18 jaar. Er is vanaf 19:30 tot 22:30u genoeg te doen! Kom jij ook?

Waar je ook lekker mag komen hangen is bij T´Hok. Deze Jongeren Hang-Out opent komende weken ook hun deuren en je bent welkom van 19:30 tot 21:00 uur. Check het event voor komende datums!

In de hoofdbieb is de opening van de expositie ´Ocean of People´. Toegang is gratis en er is gelegenheid voor een drankje. De portretfoto’s zullen nog tot en met 19 januari 2023 te bekijken zijn. Je bent vanaf 16:00 uur van harte welkom. Tot dan!

De Schuit organiseert weer een traditionele quizavond. Deze vind plaats elke eerste vrijdag van de maand vanaf 21:00 uur. De vaste presentatie ligt in handen van Jip Lugthart! Meedoen aan de quiz kan per team van maximaal 5 personen en kost 10 euro per team. The winner takes it all!

En als laatste event van deze vrijdag en met niks op de planning voor zaterdag, ook het laatste event van dit weekend: Danny Ramirez & Warhertz @ Lazaru´s in Leiden! Zij komen jullie verzorgen van een leuke avond. Toegang is gratis en het begint om 21:00 uur. Tot dan!

Dit waren ze dan weer de uit tips voor deze week!

Hebben we iets gemist?

Of heb jij nog tips? Laat het ons weten via info@kattuk.nl

Geschreven door: Evi

Geen reacties

Laat een reactie achter

X