Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Uit met Evi

Blog

Uit met Evi

25, 26 & 27 november

Maak je geen zorgen jij hoeft je aankomend weekend niet te vervelen! Kattuk.nl heeft de meest complete uitagenda en er staat ook voor dit weekend, genoeg op de planning. Zo zijn er dit weekend maar liefst 6 optredens van verschillende bands, dit wil jij niet missen! 

Vrijdag  25 november:

Zoals elke vrijdag van de week, is er weer Het Tegencultuur Café bij Kattuk.nl. Vanaf 15:00 uur zijn jij en je vrienden van harte welkom om een kijkje te komen nemen. In het tegencultuur café wordt er gezellig gegeten en gedronken (vooral fristi en chocomel 😉) Heb je zin om langs te komen meld je aan via insta: @kattuk.nl of mail naar: info@kattuk.nl

Wat ook een terugkomend fenomeen is op de vrijdag, is Jeugdsoos ´De Meerpaal´.  Zij openen hun deuren voor Iedereen tussen de 12 en 18 jaar. Er is vanaf 19:30 tot 22:30u genoeg te doen! Kom jij ook?

Waar je ook lekker mag komen hangen is bij T´Hok. Deze Jongeren Hang-Out opent komende weken hun deuren en je bent welkom van 19:30 tot 21:00 uur. Check het event voor komende datums!

Zin om muziek te maken op je vrijdag middag? Van 15:30 tot 17:30 uur is er in De Schuit een Dj Workshop en je bent van harte welkom om aan te schuiven!

In Mimieks Theater speelt de volwassenengroep een blijspel ´Leuker kunnen we het niet maken…!` Door een verbouwing worden twee afdelingen van de belastingdienst bij elkaar gevoegd. Logistiek is zoiets natuurlijk een ramp, maar ook voor de medewerkers van de afdelingen is het even wennen…(Mocht je vandaag niet kunnen? Morgen voeren ze hem nog een keer uit!) Voor kaarten KLIK HIER.

Net als vorige week, is er deze vrijdag weer Live muziek in Muziekcentrum The Box. Interstate 44 & Small talk komen jullie verzorgen van een avond herkenbare blues, rock, pop en hedendaagse liedjes! Entree is gratis en het begin om 20:00 uur.

En als laatste event van deze vrijdag is: Moving Rhythms @ Gebr. De Nobel in Leiden. Moving Rhythms zit niet vast aan één genre. Op deze avond gaan we van diepe dynamische grooves zoals dark disco naar acid techno en onversneden oldschool rave. Wil jij dit niet missen? KLIK HIER voor kaarten!

Zaterdag 26 november:

Zaterdag is weer een dag vol met muziek, zo treden HeavyBlackSpeedDeath op in De Scum. Zaal open vanaf 14:30 uur, wil je hier bij zijn? KLIK HIER  voor kaarten.

Ook treden Red Herring op @ Folkclub Katwijk om 19:30 uur. Red Herring zet een sfeer neer waarin muzikale verhalen, eeuwenoude traditionele tunes en eigen composities, vlammende solo’s, intenste meerstemmige zang, ontroering en humor allemaal de ruimte krijgen. Voor kaarten KLIK HIER.

Niet te missen! Alweer de 4e voorronde van de – Nobel Award 2022. Deze 4e voorronde is in Wibar in Leiden en begint om 20:00 uur.

Wie De Schuit deze zaterdag op zijn kop gaat zetten is: The Guru Guru & Combo Qazam. Let op! Dit is het verplaatste concert van zaterdag 26 februari 2022Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Het is vanaf 21:00 uur, voor kaarten KLIK HIER!

En als laatste event weer voor deze zaterdag: Tribute to Bruce Sprinsteen in de boemerang! Zaterdag brengt een keur aan Katwijkse muzikanten een eerbetoon aan The Boss. Met een op maat gesneden setlist, komen zijn grootste hits en mooiste nummers voorbij!

Zondag 27 november:

Met drie leuke evenementen op de planning, konden we deze zondag niet laten schieten!

In het Tripodia is er zondag vanaf 10:00 uur weer een nieuwe Revival! Chris Snoep gaat spreken over het thema: Jezus ontmoet de tegenstander. Je bent van harte welkom! Voor meer info KLIK HIER 

Bas Maassen neemt u zingend, musicerend en vertellend mee over het kronkelige pad van een jongmens in wording. Van zijn wens zich te laten horen maar niet te weten hoe, tot het aangaan van een relatie en een gedroomd vaderschap. Wil je dit niet missen? Vanaf 15:00 uur in De Soefitempel, tot dan!

En als allerlaatste event van de zondag en het weekend…Is een poppodium met Between The Jars in Café The Pocket vanaf 15:30 uur. Between The Jars is een band die muziek maakt met een kruisbestuiving van een groot aantal stijlen en genres. Hun kenmerkende stijl komt naar voren in gevarieerde nummers; van rustige passages tot donderende psychedelische rock. Alles verpakt in een energiek live-optreden!

Dit waren ze dan weer de uit tips voor deze week!

Hebben we iets gemist?

Of heb jij nog tips? Laat het ons weten via info@kattuk.nl

Geschreven door: Evi

Geen reacties

Laat een reactie achter

X