Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Uit met Evi

Blog

Uit met Evi

18 & 19 november

Maak je geen zorgen jij hoeft je aankomend weekend niet te vervelen! Kattuk.nl heeft de meest complete uitagenda en er staat ook voor dit weekend, genoeg op de planning.

Vrijdag 18 november

Zoals elke vrijdag van de week, is er weer Het Tegencultuur Café bij Kattuk.nl. Vanaf 15:00 uur zijn jij en je vrienden van harte welkom om een kijkje te komen nemen. In het tegencultuur café wordt er gezellig gegeten en gedronken (vooral fristi en chocomel 😉) Heb je zin om langs te komen meld je aan via insta: @kattuk.nl of mail naar: info@kattuk.nl

Wat ook een terugkomend fenomeen is op de vrijdag, is Jeugdsoos ´De Meerpaal´.  Zij openen hun deuren voor Iedereen tussen de 12 en 18 jaar. Er is vanaf 19:30 tot 22:30u genoeg te doen! Kom jij ook?

Waar je ook lekker mag komen hangen is bij T´Hok. Deze Jongeren Hang-Out opent komende weken hun deuren en je bent welkom van 19:30 tot 21:00 uur. Check het event voor komende datums!

Zin in een gezellige avond live muziek van de band Crazy? Kom dan om 20:00 uur naar Muziekcentrum The Box. Het is tot 01:00 uur en entree is gratis! Tot dan.

Zaterdag 19 november

En voor de zaterdag is er nog een live optreden bij Muziekcentrum The Box. Tussen 20:00 – 23:00 uur ben je van harte welkom langs te komen! De avond bestaat uit twee sets, waarbij in de nieuwe nummers van de band te horen zijn.

In Mimieks Theater speelt de volwassenengroep een blijspel ´Leuker kunnen we het niet maken…!` Door een verbouwing worden twee afdelingen van de belastingdienst bij elkaar gevoegd. Logistiek is zoiets natuurlijk een ramp, maar ook voor de medewerkers van de afdelingen is het even wennen…Voor kaarten KLIK HIER  

Dit waren ze dan weer de uit tips voor deze week!

Hebben we iets gemist?

Of heb jij nog tips? Laat het ons weten via info@kattuk.nl

Geschreven door: Evi

Geen reacties

Laat een reactie achter

X