Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Uit met Evi

Blog

Uit met Evi

11 & 12 november

Maak je geen zorgen jij hoeft je aankomend weekend niet te vervelen! Kattuk.nl heeft de meest complete uitagenda en er staat ook voor dit weekend, genoeg op de planning.

Vrijdag  11 november:

Zoals elke vrijdag van de week, is er weer Het Tegencultuur Café bij Kattuk.nl. Vanaf 15:00 uur zijn jij en je vrienden van harte welkom om een kijkje te komen nemen. In het tegencultuur café wordt er gezellig gegeten en gedronken (vooral fristi en chocomel 😉) Heb je zin om langs te komen meld je aan via insta: @kattuk.nl of mail naar: info@kattuk.nl

Wat ook een terugkomend fenomeen is op de vrijdag, is Jeugdsoos ´De Meerpaal´.  Zij openen hun deuren voor Iedereen tussen de 12 en 18 jaar. Er is vanaf 19:30 tot 22:30u genoeg te doen! Kom jij ook?

Waar je ook lekker mag komen hangen is bij T´Hok. Deze Jongeren Hang-Out opent komende weken hun deuren en je bent welkom van 19:30 tot 21:00 uur. Check het event voor komende datums!

Zin om muziek te maken op je vrijdag middag? Van 15:30 tot 17:30 uur is er in De Schuit een Dj Workshop en je bent van harte welkom om aan te schuiven!

Dit is niet het enige muziekfestijn, want in Muziekcentrum The Box komen twee power bands, waaronder Chapter 11 en Out Of The Blue jullie verwennen met een avondje muziek.

En als laatste activiteit van de vrijdag de Schuit Quiz! Normaal is de quiz altijd de eerste vrijdag van de maand, maar was nu verplaatst naar vrijdag 11 november. Dit mag de pret niet drukken, kom gezellig quizen bij De Schuit vanaf 21:00 uur.

Zaterdag 12 november:

En we gaan weer door naar de zaterdag!

Er is in De Schuit een Glow InThe Dark avond voor tieners en ouders met tieners tussen de 12 en 18 jaar oud. Toegang is gratis, wel eerst even aanmelden!

Ook zijn er weer twee leuke muziek events op de zaterdag. Zo is er al weer de 3e voorronde van  Nobel Award 2022. Met dit keer op het programma: CHAOS CLUB, Bryan Richard, Chasing Hills, SKINC en JOASH. Het is vanaf 20:00 uur in Gebr. De Nobel.

Het tweede muziek event van deze zaterdag is Bonje Events! Zij gaan weer knallen in T´Keldertje van 21:00 tot 04:00 uur. Helaas is dit event al uitverkocht ☹ Maaar niet getreurd ! want dit is niet de eerste editie van Bonje en ook zeker niet de laatste! Hou de Instagram van Bonje in de gaten voor nieuwe data.

Dit waren ze dan weer de uit tips voor deze week!

Hebben we iets gemist?

Of heb jij nog tips? Laat het ons weten via info@kattuk.nl

 

 

 

 

 

 

Geschreven door:Evi

Geen reacties

Laat een reactie achter

X