Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Uit met Evi

Blog

Uit met Evi

28 & 29 oktober

Maak je geen zorgen jij hoeft je aankomend weekend niet te vervelen! Kattuk.nl heeft de meest complete uitagenda en er staat ook voor dit weekend, genoeg op de planning.

Vrijdag 28 oktober:

Zoals elke vrijdag van de week, is er weer het tegencultuur café bij Kattuk.nl. Vanaf 15:00 uur zijn jij en je vrienden van harte welkom om een kijkje te komen nemen. In het tegencultuur café wordt er gezellig gegeten en gedronken (vooral fristi en chocomel 😉) Heb je zin om langs te komen meld je aan via insta: @kattuk.nl of mail naar: info@kattuk.nl

Wat ook een terugkomend fenomeen is op de vrijdag, is Jeugdsoos ´De Meerpaal´.  Zij openen hun deuren voor Iedereen tussen de 12 en 18 jaar. Er is vanaf 19:30 tot 22:30u genoeg te doen! Kom jij ook?

Ook zijn er zoals je van ons gewend bent, muzikale activiteiten te beleven. Zo treed de Katwijkse band Golden Caves op in Parkvilla. Golden Caves geldt als een van de meest veelbelovende vertegenwoordigers van de nieuwe generatie progressieve rock. Wil jij dit niet missen? KLIK HIER voor tickets.

Een ander muziek spektakel, is de 2e voorronde van de Nobel Award 2022. Met in deze ronde de volgende artiesten: STAPLERS, LAATH, Heath, The Violet Parade & Fickle Kin. Het begint om 20:00 uur en is in Muziekhuis Bplusc.

Zaterdag 29:

We gaan gewoon lekker door met de muzikale activiteiten, want ook de zaterdag van 29 oktober zit er vol mee!

Zo treden Charlie & The Lesbians samen met Tramhaus, om 21:00u op in De Schuit. Binnen elke ruimte waarin je Charlie & the Lesbians neerzet laten ze een blijvende indruk achter. En met het gemis van een pita kaas in de late uren, heeft Tramhaus dit gat opgevuld door een geluid voort te brengen dat vetter is dan het hele menu van de bovengenoemde snackbar bij elkaar. Een kaartje kost slechts €5,00 euro en aan de deur  €7,50. Wil jij hier ook bij zijn? KLIK HIER voor een kaartje.

De Nederlandse band The Bowery komt ook nog even buurten in Katwijk met hun nieuwe album ´Time and Again´. Verwacht theatrale en grootse uitvoeringen van nieuwe en oude favoriete songs, maar tegelijk ook prachtige kleine en intieme kippenvelmomenten. Vanaf 20:15u in Tripodia, voor kaartjes KLIK HIER

En tenslotte is er in COC Leiden, een Discotheef Halloqueen. Dit feestje is queer & straight friendly en begint om 22:00 uur. Haal je favoriete drop DEAD gorgeous fitje maar alvast uit de kast, want op 29 oktober gaan we griezelig hard glitteren! Entree is gratis.

Dit waren ze dan weer de uit tips voor deze week!

Hebben we iets gemist?

Of heb jij nog tips? Laat het ons weten via info@kattuk.nl

Geschreven door: Evi

Geen reacties

Laat een reactie achter

X