Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Uit met Evi

Blog

Uit met Evi

21 & 22 oktober

Maak je geen zorgen jij hoeft je aankomend weekend niet te vervelen! Kattuk.nl heeft de meest complete uitagenda en er staat ook voor dit weekend, genoeg op de planning.

Vrijdag 21 oktober:

Zoals elke vrijdag, is er weer het tegencultuur café bij Kattuk.nl. Vanaf 15:00 uur zijn jij en je vrienden van harte welkom om een kijkje te komen nemen. In het tegencultuur café wordt er gezellig gegeten en gedronken (vooral fristi en chocomel 😉) Heb je zin om langs te komen meld je aan via insta: @kattuk.nl of mail naar: info@kattuk.nl

Ook gaan net als vorige week, de deuren van Jeugdsoos de Meerpaal open. Iedereen tussen 12 en 18 jaar is welkom. Er is vanaf 19:30 tot 22:30u genoeg te doen!

Wie ook hun deuren open gooit, is Muziekcentrum The Box. Hard Act To Follow, frist je geheugen op met te gekke liedjes die je bijna vergeten was. Een avond goeie live muziek, op een volume dat je nog gewoon kan praten, hele gezellige mensen, en een bitterballetje.

Tijd: van 20:00- 01:00 uur

Zaterdag 22 oktober:

Vandaag een iets minder gevulde zaterdag dan we gewend zijn, maar des al niet te min hebben de mannen van overdrive, ook voor de derde editie van Maxfest een mooie line-up gefikst!

Maar liefst 5 bands uit Leiden en de regio zijn uitgenodigd om jullie een avond vol rockgeschiedenis en eigen werk voor te schotelen in leiden bij Gebr. De Nobel. Waaronder de Katwijkse band Nagative Creeps. Verwacht vlammend gitaarwerk, spetterende solo’s en harde drum! Wil jij ook komen ? KLIK HIER voor tickets.

Dit waren ze dan weer de uit tips voor deze week!

Hebben we iets gemist?

Of heb jij nog tips? Laat het ons weten via info@kattuk.nl

Geschreven door:Evi

Geen reacties

Laat een reactie achter

X