Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Uit met Evi

Blog

Uit met Evi

17 & 18 februari

Maak je geen zorgen jij hoeft je aankomend weekend niet te vervelen!  Kattuk.nl heeft de meest complete uitagenda en er staat ook voor dit weekend, genoeg op de planning!

Vrijdag 17 februari:

Zoals elke vrijdag van de week, is er weer Het Tegencultuur Café bij Kattuk.nl. Vanaf 15:00 uur zijn jij en je vrienden van harte welkom om een kijkje te komen nemen. In het tegencultuur café wordt er gezellig gegeten en gedronken (vooral fristi en chocomel 😉) Heb je zin om langs te komen meld je aan via insta: @kattuk.nl of mail naar: info@kattuk.nl

Waar je ook weer hun kunt op de vrijdagen, is Jeugdsoos ´De Meerpaal´.  Zij openen hun deuren voor Iedereen tussen de 12 en 18 jaar. Er is vanaf 19:30 tot 22:30u genoeg te doen! Kom jij ook?

Waar je ook lekker mag komen hangen is bij T´Hok. Deze Jongeren Hang-Out opent komende weken hun deuren en je bent welkom van 19:30 tot 21:00 uur. Check het event voor komende datums!

Ben jij een echte bier liefhebber? Kom dan deze vrijdag vanaf 17:00 uur naar de Vredeskerk voor een XXL bierproevenrij. Ticket a 25 euro zijn inclusief 5 proefglazen speciaal bier, hapjes en live muziek! (Ticket aan de deur 27.50 euro)

Shipwreck gaat zijn debuut maken tijdens het Tegencultuur Cafe bij Kattuk.nl, dit wil jij niet missen! Deze frisse band bestaat uit vijf jongeren, waarvan vier jongens en een dame. De band speelt covers en dan voornamelijk in de genre rock. Ben jij benieuwd naar dit aanstormend talent? Kom dan op vrijdag 17 februari vanaf 20:00 uur naar het podium De Loods (voorheen de tiener ruimte van De Schuit). Je wordt hier ongeveer een klein uurtje verzorgd van de muziek en de gezelligheid van Shipwreck.

En als laatste event van deze vrijdag…Een reggae party in Muziekcentrum The Box! The Ball of fire neemt jullie mee naar de warmte en liefde van Jamaica. Het wordt in Katwijk ook gelukkig alweer wat warmer, maar met deze avond waan je jezelf op het strand met heerlijke sferen. Dus…Tot vrijdag!

Zaterdag 18 februari:

Daar is die dan eindelijk! De verplaatste show van Kalaallit Nunaat en The K. deze zaterdag in De Schuit! Je bent van 21:00-00:30 uur van harte welkom om langs te komen, tickets klik HIER. Tot dan!

Dit waren ze dan weer de uit tips voor deze week!

Hebben we iets gemist?

Of heb jij nog tips? Laat het ons weten via info@kattuk.nl

Geschreven door: Evi

Geen reacties

Laat een reactie achter

X