Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Uit met Evi

Blog

Uit met Evi

27 & 28 januari

Maak je geen zorgen jij hoeft je aankomend weekend niet te vervelen!  Kattuk.nl heeft de meest complete uitagenda en er staat ook voor dit weekend, genoeg op de planning!

Vrijdag 27 januari:

Zoals elke vrijdag van de week, is er weer Het Tegencultuur Café bij Kattuk.nl. Vanaf 15:00 uur zijn jij en je vrienden van harte welkom om een kijkje te komen nemen. In het tegencultuur café wordt er gezellig gegeten en gedronken (vooral fristi en chocomel 😉) Heb je zin om langs te komen meld je aan via insta: @kattuk.nl of mail naar: info@kattuk.nl

Waar je ook weer hun kunt op de vrijdagen, is Jeugdsoos ´De Meerpaal´.  Zij openen hun deuren voor Iedereen tussen de 12 en 18 jaar. Er is vanaf 19:30 tot 22:30u genoeg te doen! Kom jij ook?

In Muziekcentrum The Box is er een metal night met niemand minder dan Female Fronted! The Box Live wordt steeds internationaler, met deze keer een band uit Frankrijk. Eerst laat Daphne Gobius du Sart van Mental Shift jullie horen waar haar zanglessen van Floor Jansen (Nightwish) en haar prachtig zelf geschreven songs jullie naar toe brengen. Daarna tilt de Franse band Alwaid, de energy nog verder omhoog met hun melodieuze songs, ook weer gezongen door een vrouw met een prachtige powerstem.

Vanwege energie kosten een intree prijs van € 2,00 p/p, tot dan!

Zaterdag 28 januari:

Een zaterdag vol muziek dit weekend! We beginnen met aanstormend talent Mick Labree die mag draaien op de eerste editie van het Hard Techno feest ´upcoming´.  Wil je dit niet missen? Kom dan 28 januari naar de Bassment in Utrecht. Volg ook vooral zijn Instagram voor meer content!

In de Roskam gaat het dak er af en de voetjes van de vloer met Los Elektros! Wil jij hier bij zijn? Kaarten te koop bij de Roskamd, Proeflokaal, De Buuren en Luyten Fietshandel Á € 5.

En als laatste event van dit weekend, Cover The Cage @De Schuit. Cover the Cage neemt je mee in een muzikale rollercoaster waar de vonken vanaf vliegen. Zij spelen alle nummers in zorgvuldig gecomponeerde medley-mixes die naadloos in elkaar overgaan. Van ABBA naar Alphaville over de ring van Queen en dan linksaf naar DJ Paul Elstak om uiteindelijk bij Beyoncé uit te komen. Wil je dit nou niet missen? Kom vooral  langs bij De Schuit , toegang is gratis!

Dit waren ze dan weer de uit tips voor deze week!

Hebben we iets gemist?

Of heb jij nog tips? Laat het ons weten via info@kattuk.nl

Geschreven door: Evi

Geen reacties

Laat een reactie achter

X