Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Tips om de jaarwisseling online thuis te vieren

Blog

Tips om de jaarwisseling online thuis te vieren

Overzicht met o.a. finale FIFA21 eindejaarscup, liveshow ‘Ik hou van Katwijk’, fotothrowback naar SKA Oud en Nieuw, registraties DJ Livestreams Scum, livestream festival Goodbye 20.20 en meer…

Das voor het eerst. Een oud en nieuw zonder SKA festival, met een vuurwerkverbod, zonder gezelligheid met vrienden en familie, zonder andere feesten en partijtjes en helaas nog steeds met een coronapandemie.

Om je toch een leuke avond en nacht te bezorgen (en je van de straat te houden) zijn er diverse online festivals en evenementen.

Hieronder een overzicht met de video’s in embed.  Klik op de links voor meer info.

Be safe, have fun, doe geen domme dingen en tot volgend jaar…..


Oh ja, toch naar buiten om te ramptoeristen bij het Hoornesplein?

Gefeliciteerd met je tamelijk kansloze start van het nieuwe jaar. Enne…..niet gaan janken als je een knuppel in je nek krijgt van de ‘popo’. Met je ‘ik deed helemaal niks’. Beter blijf je daar gewoon helemaal weg!

Ik hou van Katwijk
Van 21.00 uur tot middernacht kun je kijken naar een uniek spelprogramma met muziek, humor en gezelligheid met de naam IK HOU VAN KATWIJK. Een variant op het landelijk bekende spelletjesprogramma ‘ik hou van Holland’.

 

Finale FIFA21 eindejaarscup
Gamen met de politie om jongeren van de straat te houden. Op 31 december is de finale vanaf 14 uur te volgen via een livestream op de ‘Twitch-kanalen’ van de politie en van ESL. Voor de eindwinnaar ligt er een Playstation 5 klaar. Alle prijzen van het toernooi worden pas ná de jaarwisseling uitgereikt. Voorwaarde is wel dat de winnaars niet betrokken zijn geweest bij ongeregeldheden tijdens de periode rondom oud en nieuw (in welke vorm dan ook).

Livestreams DJ’s Scum
Geen zin in online shows of gamen? Check hieronder de laatste twee Kattuk.FM Lockdown livestreams met DJ’s vanuit Scum. Van house naar hardstyle en via EDM naar techno en weer terug. Alles komt voorbij. Totaal ruim 12 uur aan DJ mixen. Wel af en toe ff scrollen. Sommige tracks zijn gedempt vanwege rechten.

Nog niet genoeg? Op www.kattuk.fm is nog veel meer te vinden.

GOODBYE 2020: NYE Livestream festival
40 dikke streams, met meer dan 250 van de allerbeste Nederlandse artiesten

Vier NYE thuis met al je favoriete festivals en artiesten. Kies uit meer dan 40 dikke streams en meer dan 250 van de allerbeste Nederlandse artiesten.

Van welke genre je ook houdt met GOODBYE 20.20 wordt het sowieso een feestje!

Klik HIER voor het volledige programma


Throwback Thursday SKA Oud en Nieuw
Helaas geen SKA Oud en Nieuw dit jaar. Hopelijk zien we jullie daar volgend jaar weer.

Maar gelukkig hebben we de foto’s nog! Die van vorig jaar, met DJ-mixen en video’s staan op kattuk.FM HIER

In ons foto-archief vind je 1000-en foto’s van het festival van 2003-2019. Kom je de tijd wel ff mee door;)

Online optreden Aphrodisiac
Hey, wij zijn Aphrodisiac. We zijn een nieuwe band uit Katwijk en we spelen vooral Pop en Rock! Bekijk hieronder ons optreden van 29 december

Nog meer livestream festivals
Er zijn nog veel meer online festivals. Kijk op Festivalinfo voor een volledig overzicht.

 

 

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X