Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Bestuur Politiek /Kijk ‘ik hou van Katwijk’ op oudjaarsavond

Blog

Kijk ‘ik hou van Katwijk’ op oudjaarsavond

Lokale partijen zenden speciaal oudjaarsavondprogramma uit

Aankomende jaarwisseling is alles anders. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, steken we dit jaar geen vuurwerk af en kunnen we geen feestje geven. In klein verband en op afstand moeten we er wat van proberen te maken. Om toch wat gezelligheid de huiskamer in te brengen, ontwikkelt de gemeente Katwijk, in samenwerking met Katwijk Actueel, Podkat en RTV Katwijk, een speciaal programma voor oudjaarsavond. Van 21.00 uur tot middernacht kun je kijken naar een uniek spelprogramma met muziek, humor en gezelligheid met de naam IK HOU VAN KATWIJK. Een variant op het landelijk bekende spelletjesprogramma ‘ik hou van Holland’.

Katwijkse spelletjes
In het spelprogramma nemen twee teamcaptains onder leiding van wethouder Adger van Helden en wethouder Gerard Mostert het tegen elkaar op. De captains worden bijgestaan door bekende inwoners uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. In verschillende spelrondes wordt er keihard gestreden. Wie kent ons dorp het beste? Wie kan het beste spellen? En hoe is het met de topografiekennis van de deelnemers gesteld? Ook komt er een Katwijker op bezoek om in het dialect een nummer te zingen. Als kerst op de taart is er nog de verjaardagsronde. Deelnemers geven een explosief pakje rond en beantwoorden unieke vragen over Katwijk.

Bekende Katwijkse zangers
Naast spelletjes is er ook veel ruimte voor muziek. Bekende Katwijkse artiesten vormen eenmalig de ‘ik hou van Katwijk’-band en zorgen voor swingende hoogtepunten en hilarische momenten. Net als in het landelijke programma speelt de band liedjes in een creatieve vorm. De teamleden moeten raden welk nummer wordt gespeeld.

Live tussenmomenten
Tijdens de spelshow schakelen we regelmatig live over naar bepaalde plaatsen in ons dorp voor een interview of omgevingsbeeld om zo toch een beetje het oudjaarsavond-gevoel te brengen.

Kortom, stem op oudjaarsavond uw tv af op RTV Katwijk of bekijk de stream op Katwijk Actueel! Van 21.00 tot 00.00 uur. Het is zeker de moeite waard.

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X