Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Blog PreppyWriter: Anderhalf meter… 

Blog

Blog PreppyWriter: Anderhalf meter… 

Een nieuw blog van PreppyWriter over, hoe kan het ook anders, het leven in een coronacrisis.

Het woord is aan Prep:

Het virus, COVID-19, Corona, besmettingen, doden en/of zieken. Het nieuws staat er vol mee, het is het gesprek van de buurt en iedereen denkt er op z’n minst één keer op een dag aan. We kunnen er niet omheen en dat is beangstigend en veroorzaakt bij sommigen misschien frustraties. Althans bij mij wel. Ik mis het contact met mensen, ik mis mijn familie en ik mis het fysieke contact heel erg.  

De afgelopen tijd, weken inmiddels, hebben mij doen inzien hoe fysiek en sociaal wij mensen eigenlijk ingesteld zijn. Van klasgenoten hoor ik dat zij mensen om hen heen missen en het gewone leventje. We missen een normale knuffel of kus, we missen het ritme van naar school en/of werk gaan en gek genoeg missen we zelfs de winter… toen alles nog was zoals we het het liefst willen.  

Los van de ellende waar men mee moeten dealen, proberen we toch samen er het beste van te maken. Zo troost muziek mij en met mij nog vele andere mensen. Mensen verdiepen zich in boeken waar ze normaliter geen tijd voor hebben of eigenlijk nemen. En er wordt veel meer out of the box gedacht, hoe we zoveel mogelijk het normale uit deze abnormale tijd kunnen halen. Ik zie prachtige kunst voorbijkomen, jongeren die liedjes schrijven en kleine bedrijfjes die op een creatieve manier toch openblijven.  

Verder wil ik wel even naar boven halen hoeveel respect ik heb voor onze zorg MEDEWERKERS, want dat zijn de mensen die nu wonderen verrichten of dat in ieder geval proberen. We kunnen het niet vaak genoeg benoemen dat we deze groep mensen zo ontzettend dankbaar zijn voor alles wat zij doen en waar zij toe instaat zijn. Dank, dat jullie je uit de naad werken voor ons als medemens! 

Als laatste hoop ik dat iedereen zich kan blijven vermaken, moed houdt en troost vindt waar dat nodig is. Zodra dit allemaal over is, kunnen we nog meer van het leven genieten en het de waarde geven die het verdient. 

Liefs en dikke kus,  

Preppy  

Ook bloggen voor Kattuk.nl?
Mail je bijdrage naar info@kattuk.nl!

Btw: Prep heeft ondertussen al ruim 60 blogs geschreven voor Kattuk.nl.

Lees ze allemaal HIER

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X