Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Eenzaamheid /Bekijk de Fototentoonstelling ‘Eenzaamheid in Beeld’

Blog

Bekijk de Fototentoonstelling ‘Eenzaamheid in Beeld’

De indrukwekkende fototentoonstelling is op diverse locaties te bekijken. Met ‘Eenzaamheid in Beeld’ geven fotografen uit de gemeente Katwijk een gezicht aan eenzaamheid. Met het perspectief dat eenzaamheid iets van ons allemaal is.

De tentoonstelling is HIER ook online te bewonderen.

Zie poster hieronder voor locaties en meer info….

Over Eenzaamheid in Beeld
Met ‘Eenzaamheid in Beeld’ geven fotografen uit de gemeente Katwijk een gezicht aan eenzaamheid. Met het perspectief dat eenzaamheid iets van ons allemaal is. Ook als je samen bent, kun je je wel eens eenzaam voelen. Of je nu een jonge moeder bent, een hardwerkende vader met een gezin, alleenstaand, oudere in een verpleeghuis of een puber op de middelbare school. We weten allemaal hoe het voelt.

Maar wat is eenzaamheid nu precies? Wat betekent het voor mij? En kun je zelf er iets aan en? Hoe herken je eenzaamheid? ‘Eenzaamheid is Beeld’ is een reizende tentoonstelling, bedoeld om het gesprek over eenzaamheid verder op gang te brengen. De tentoonstelling is in oktober gepresenteerd in de centrale hal van het gemeentehuis, maar is door de coronacrisis op dit moment niet fysiek te bewonderen. Daarom delen wij deze mooie tentoonstelling tijdens de digitale Week van de Amateurkunst online.

De fototentoonstelling is een initiatief van de gemeente Katwijk in samenwerking met Welzijnskwartier als deelnemers van de landelijke aanpak ‘Een tegen Eenzaamheid’

Geschreven door:Arno

Geen reacties

Laat een reactie achter

X