Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Eenzaamheid /Foto-expo ‘Eenzaamheid in Beeld’ geopend door wethouder van Starkenburg

Blog

Foto-expo ‘Eenzaamheid in Beeld’ geopend door wethouder van Starkenburg

Expo foto’s van o.a. vier Kattuk.nl fotografen, bekijk alle foto’s onderaan het bericht

Vanmiddag is de foto-tentoonstelling ‘Eenzaamheid in Beeld’ in het gemeentehuis geopend door Wethouder van Starkenburg. De tentoonstelling is een initiatief van de Gemeente Katwijk in samenwerking met Welzijnskwartier in het kader van ‘de Week van de Eenzaamheid’

Onder ruime publieke belangstelling werd de tentoonstelling geopend en kregen de deelnemende fotografen als aandenken een boek met de foto’s overhandigt. Alle aanwezigen waren zichtbaar onder de indruk. ”Ik ben stil van de beelden, de beelden raken mij”, aldus Wethouder van Starkenburg.

Gaaf ook om te zien dat ook de Kattuk.nl huisfotografen Sjon de Mol, Hans Vink, Danique van Houten en Wesley Mastenbroek een bijdrage hebben geleverd. Net als Paul van Houten, huisfotograaf van Welzijnskwartier en Ted Denies, bekend van o.a. de Auschwitz foto-expo. Vrijwilliger Richard Vink is op meerdere foto’s te bewonderen.

Klik HIER voor alle tentoongestelde foto’s.

Later meer….

Meer over de expo
Met ‘Eenzaamheid in Beeld’ geven fotografen uit de gemeente Katwijk een gezicht aan eenzaamheid. Met het perspectief dat eenzaamheid iets van ons allemaal is. Ook als je samen bent, kun je je wel eens eenzaam voelen. Of je nu een jonge moeder bent, een hardwerkende vader met een gezin, alleenstaand, oudere in een verpleeghuis of een puber op de middelbare school. We weten allemaal hoe het voelt.

De tentoonstelling is tot eind oktober te zien in het gemeentehuis. Vervolgens reist ‘Eenzaamheid in Beeld’ verder naar Het Huis van de Buurt Zwanenburg. Heb jij een idee waar de tentoonstelling haar reis zou kunnen vervolgen? Geef jouw idee door aan info@welzijnskwartier.nl.

 

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X