Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Zaterdag 5 maart: Kattuk.nl Jongerendebat @ De Schuit

Blog

Zaterdag 5 maart: Kattuk.nl Jongerendebat @ De Schuit

Op zaterdagavond 5 maart organiseert Kattuk.nl een jongerendebat in De Schuit dat via een livestream wordt uitgezonden. Na afloop is het volledige debat terug te kijken via Youtube en Facebook.

Het doel van het debat is om zoveel mogelijk Katwijkse jongeren en jongvolwassenen te informeren over de standpunten van de lokale politieke partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart en de jongeren te wijzen op het belang van ‘hun’ stem. Elke stem telt!

De uitnodigingen naar de politiek zijn al een tijdje terug geleden verstuurd. Van de PvdA, VVD, CDA, D66, GemeenteBelangen, SGP en DURF weten we zeker dat ze meedoen aan het debat. We gaan er van uit dat ook de andere partijen hierbij zullen zijn!

De deelnemers gaan, aan de hand van een aantal stellingen, onder andere over wonen en acceptatie, met elkaar in debat over voor jongeren belangrijke onderwerpen. Ter voorbereiding krijgen ze in de weken voor het debat een aantal stellingen waarvan de reacties op Kattuk.nl worden gepubliceerd.

Wil je meehelpen het organiseren van het debat?

Klik dan hier voor meer informatie!

WIJ zoeken JOUW mening!

 

Geschreven door: Jens Guijt

Geen reacties

Laat een reactie achter

X