Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /WIJ zoeken JOUW mening!

Blog

WIJ zoeken JOUW mening!

UPDATE 29-1: Heb jij een mening over het onderwerp WONEN in Katwijk?

We zoeken nog een paar jongeren die hier tijdens de livestream hun zegje over willen doen. Meld je aan via stemmen@kattuk.nl!

Hieronder het eerdere bericht van 3 januari:

Politieke redactie Kattuk.nl zoekt nieuwe vrijwilligers in aanloop naar gemeenteraadsverkiezingen! We hadden er genoeg, maar een aantal staan dit jaar nu zelf ergens op een lijst (o.a. VVD en PvdA) en mogen daarom niet meer meedraaien in de politieke redactie. 

Hey jij daar,

Als je op je feed kijkt zie je vaak genoeg dingen voorbijkomen over wat er allemaal gebeurt in ons dorp. Is het niet het gebrek aan betaalbare woningen dan is het wel het tekort aan opvang voor (kwetsbare) jongeren tijdens corona. Om nog maar te zwijgen over de renovatie van het skatepark, de verbouwing van Scum of het doen van boodschappen op zondag.

Heb jij nu ook wel eens ff zin om gewoon een keertje je ongezouten mening over deze, of andere onderwerpen, te geven?

Meld je dan aan voor de politieke redactie van Kattuk.nl!

Met deze leuke, sociale groep zijn we onder andere bezig met het organiseren van een groot jongerendebat op 5 maart in de Schuit. Dit in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Naast jongeren die willen meedenken over de inhoud van het debat zoeken we ook politieke bloggers en jongeren met verstand van camerawerk en de techniek van livestreams. Het debat wordt op 5 maart namelijk via een livestream uitgezonden.

Voel je je aangesproken, heb je een mening, kom je uit Katwijk en ben je 17 tot 24 jaar oud?

Meld je dan aan via stemmen@kattuk.nl. Dan spreken we z.s.m. af!

Geschreven door:   Jens Guijt

Geen reacties

Laat een reactie achter

X