Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Wie worden de vrijwilligers van het jaar?

Blog

Wie worden de vrijwilligers van het jaar?

Er kan weer voorgedragen worden!

Vele vrijwilligers maken in Katwijk het verschil voor een ander. Wie nomineer jij dit jaar voor de vrijwilligersprijzen? Donderdag 7 december 2017 worden de jaarlijkse vrijwilligersprijzen uitgereikt. 

Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt nodigt iedereen uit om personen, groepen, organisaties of projecten voor te dragen die het verdienen om extra gewaardeerd te worden voor hun inzet. Het maakt niet uit hoe lang iemand al vrijwilligerswerk doet, of voor hoeveel uur per week. Belangrijk is wat het vrijwilligerswerk betekent voor Katwijk. De vrijwilligersprijzen zijn een mooie blijk van waardering voor alles wat zij belangeloos voor de Katwijkse samenleving doen.

Er zijn 3 categorieën waarin prijzen worden uitgereikt:

1. Aanmoedigingsprijs (jongeren t/m 18 jaar)

2. Inspiratieprijs – individueel
             leeftijd 19 tot 35 jaar
             leeftijd 35 tot 65 jaar
             leeftijd 65 plus

3. inspiratieprijs – groep (vrijwilligersorganisatie, project, buurtinitiatief)

Ken jij vrijwilligers of vrijwilligersgroepen die een prijs verdienen voor het vrijwilligerswerk dat zij doen? Meld hen dan aan en wacht niet te lang. Aanmelden
kan tot uiterlijk 6 oktober 2017.

Het voordrachtformulier is downloaden op www.welzijnskwartier.nl en aan te vragen via mail: vip@welzijnskwartier.nl of telefonisch: 071-4033323

Een papieren versie van het voordrachtformulier is af te halen op onderstaande adressen :      

*          Gemeentehuis, Koningin Julianalaan 3, 2224 EW Katwijk Zh
 *         Welzijnskwartier, Callaoweg 1, 2223 AS Katwijk

Uit de voordrachten nomineert de jury 12 vrijwilligers verdeeld en 3 projecten/organisaties over de drie categorieën. Deze genomineerden komen in aanmerking voor de prijs per categorie. Van deze vijftien genomineerden worden portretten gemaakt waaruit blijkt hoe waardevol hun inzet is.

Persbericht V.I.P.

Goed initiatief, vrijwilligers verdienen deze extra aandacht, zij maken dingen mogelijk en zonder hun inzet zou Katwijk een stuk saaier zijn en Kattuk.nl ook een dooie boel.

In het verleden zijn een aantal (ex)vrijwilligers van Kattuk.nl ook genomineerd en een aantal hebben zelfs gewonnen. klik op de links voor  meer info….

Nico Hoek 2016

Jordi Rijsdam 2015

Arnout Remmelzwaal 2014

Richard Vink 2013

 

 

Geschreven door: Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X