Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Sport /Wendy van Leeuwen wint overtuigend op Enfusion Gala

Blog

Wendy van Leeuwen wint overtuigend op Enfusion Gala

Op spectaculaire wijze heeft kickbokser Wendy van Leeuwen van Kamakura Katwijk haar partij op het Enfusion gala in Alkmaar gewonnen. De 14-jarige Katwijkse versloeg haar tegenstander met een technische K.O. in de eerste ronde.

Op zaterdag 14 december maakte tweevoudig Europees Kampioen Wendy van Leeuwen haar entree op het Enfusion Gala in Alkmaar. Enfusion is een internationale promotor en organisator die wereldwijd kickboksgala’s organiseert en waar zeker niet te minsten de ring mogen betreden.

De Katwijkse overklaste haar tegenstander in de eerste ronde met een overdaad aan stoten, trappen en knieën op het lichaam. Bij het jeugdkickboksen mag er overigens niet getrapt of gestoten worden op het gezicht.Haar tegenstander kon daarop niet meer verder en moest de partij opgeven. Wendy nam daarop een beker in ontvangst en kreeg complimenten alom. Op 22 december vecht Wendy haar volgende partij in Pijnacker.

Kamakura Katwijk geeft boks- en kickbokslessen voor de jeugd en volwassenen in de sportzaal van De Duinroos aan de Prinses Irenelaan. Heb je interesse en wilt je een proefles volgen? Neem dan contact op met Wim van Rijn op rijnvan.wh@casema.nl of 071-4077990. Voor meer informatie over de boks- en kickbokstrainingen kunt je kijken op www.kamakurakatwijk.nl.

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X