Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Sport /Wendy van Leeuwen wederom Europees Kampioen in Utrecht

Blog

Wendy van Leeuwen wederom Europees Kampioen in Utrecht

De 14-jarige Wendy van Leeuwen is zondag 23 juni wederom Europees Kampioen Kickboksen geworden. Dit keer vocht zij in de klasse 14 tot 15 jaar onder de 55 kilo op het Open Europees Kampioen van het Youth Open Championship in Utrecht. In totaal deden er 450 deelnemers mee uit heel Europa in verschillende klassen. Bij het kickboksen onder de 18 jaar mag er niet naar het hoofd gestoten worden.

Wendy vocht drie partijen in een afvaltoernooi met acht deelnemers in haar klasse. De eerste partij won zij door vroegtijdige opgave van haar tegenstander. Zowel de halve finale als de daarop volgende hele finale werden unaniem door de jury toegekend aan de Katwijkse. De 14-jarige Katwijkse wist wederom door techniek en gretigheid haar tegenstanders de baas te blijven. Kamakura Katwijk is wederom trots op deze Europees Kampioen in haar vereniging.

Kamakura Katwijk geeft boks- en kickbokslessen voor de jeugd en volwassenen in de sportzaal van De Duinroos aan de Prinses Irenelaan. Heb je interesse en wilt je een proefles volgen? Neem dan contact op met Wim van Rijn op rijnvan.wh@casema.nl of 071-4077990.

Voor meer informatie over de boks- en kickbokstrainingen kunt je kijken op www.kamakurakatwijk.nl.

2019 Kamakura Wendy van Leeuwen Utrecht

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X