Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Welzijnskwartier krijgt structureel subsidie voor project Talentcoaching

Blog

Welzijnskwartier krijgt structureel subsidie voor project Talentcoaching

Welzijnskwartier heeft voor  het derde jaar op rij  subsidie ontvangen van de provincie voor het project Talentcoaching. Voorwaarde is dat de deelnemende gemeenten vanaf 2016 structureel mee gaan betalen. Dit betekent dat  het project Talentcoaching aangeboden wordt in de gemeenten  Katwijk, Teylingen en Noordwijkerhout. Daarnaast coördineert Welzijnskwartier  het project Talentcoaching voor andere gemeenten in de regio Holland Rijnland, zoals Alphen aan de Rijn en Leiden.   

Met Talentcoaching bieden we kwetsbare jongeren tot en met 27 jaar die uitvallen op het gebied van school of werk een zinvolle vrijetijdsbesteding door samen met ze te klussen of te sporten. In Katwijk bieden we jongeren  een plek in het ‘kluskwartier’, waar jongeren drie dagdelen in de week bezig zijn met het uitvoeren van klussen. Zo leren ze onder meer een dagritme op te bouwen, dingen te ondernemen en sociale vaardigheden. Deze basisvaardigheden zijn van belang om de kans van slagen voor een nieuwe opleiding en/of werk te vergroten. 

Voor aanmeldingen of meer informatie  kun je terecht bij: Ingrid Schoneveld. E-mail: ingridschoneveld@welzijnskwartier.nl  Telefoon: 06-13425147

Geschreven door: Marco - JongerenKwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X