Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Vrijwilligerswerk, iets voor jou!?

Blog

Vrijwilligerswerk, iets voor jou!?

Wil je vrijwilligerswerk gaan doen maar weet je niet goed waar je moet beginnen en wat er mogelijk is? VIP Katwijk kan je daar bij helpen. Kijk eens op onze website www.vipkatwijk.nl en in het bijzonder op onze vacaturebank. Je zult zien dat er enorm veel mogelijkheden zijn in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Er zijn op dit moment 85 vacatures in onze vacaturebank. Hier volgen de eerste vier vacatures van onze website:

Medewerker barteam
Tafeltennisvereniging Rijnsoever zoekt een enthousiaste vrijwilliger die het barteam wil versterken. Deze gastvrouw/heer wordt verwacht in de avonden en start onder begeleiding van het huidige team.

Versterking bestuur
Er worden diverse vrijwilligers gezocht bij Stichting Platform Gehandicaptenbeleid. Zij zoeken zowel een tekstschrijver/webdesigner als een voorleeshulp. De voorleeshulp assisteert de voorzitter in zijn werk.

Hulp bij dierenweide
Het samen met één of twee cliënten met de ziekte van Huntington de dieren voederen en wat hokken schoon maken kan bij Topaz Overduin. Zelfstandigheid is wel bij deze vrijwilligersjob gevraagd.

Assisteren hondenactiviteit
Ophalen van bewoners van de verpleegafdelingen van de Wilbert, naar de centrale ruimte waar de honden met hun baasjes komen. Tijdens de activiteit aanschuiven bij de bewoners en daarna de bewoners weer terugbrengen.

Staat datgene wat je zoekt er niet bij en wilt je wel graag vrijwilligerswerk doen? Maak dan een afspraak met ons voor een persoonlijk gesprek en wie weet kunnen we samen een leuke vacature vinden. Dit kan telefonisch: 071 – 4033323 of per email: info@vipkatwijk.nl van maandag t/m woensdag van 10:00 tot 16:00. Gebruik maken van onze diensten is gratis.

Geschreven door:   Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X