Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Vrijwilligersuitje tieners The Factory naar Walibi

Blog

Vrijwilligersuitje tieners The Factory naar Walibi

Op 29 mei zijn de tienerwerkers van The Factory, onderdeel van het jongerenwerk van Welzijnskwartier, met een groep van 105 tieners en (maatschappelijke)stagiaires naar Walibi geweest.  Deze  tieners zijn allemaal vrijwilliger bij een van de Factory locaties.

De bus vertrok lekker vroeg vanaf het Marktplein in Katwijk. Na een rit van ongeveer anderhalf uur kwamen wij aan bij Walibi. Nadat iedereen de bus was uitgestormd en door de ingang was gerend, stortten de tieners zich op alle attracties en hebben ze zich de hele dag, stuiterend van de adrenaline, uitstekend vermaakt! Helaas kwam aan al het goede een eind, zo ook aan deze leuke dag.

De terugreis met de vermoeide tieners was een heel stuk rustiger dan de heenreis. Eenmaal veilig terug in Katwijk gingen ze gelijk naar huis toe.

De vrijwilligers van The Factory kunnen met hun inzet tijdens de openingstellingen stempels sparen. Ze draaien bardiensten, maken schoon, verzinnen en organiseren activiteiten, koken en helpen bij evenementen en activiteiten op andere locaties zoals de Frizzzfeesten, het Street Style Event en het Veld van de Verbeelding. Met elke stempel die zij verdienen hebben zij recht op korting. Deze korting kunnen zij gebruiken voor vrijwilligersuitjes, zoals deze keer naar Walibi.

The Factory is op elke schooldag geopend van 15.00 tot 17.00 uur. Op maandag in De Schelp, dinsdag in tienercafé Stappers, woensdag in ’t Hok, Schuit, De Schelp en Scum, donderdag in De Schuit en tienercafé Stappers en vrijdag in ‘t Hok. Zie www.jongerenkwartier.nl voor meer informatie, het programma van activiteiten en foto’s en filmpjes.

 

Geschreven door:   Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X