Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Vrijwilligersprijzen Katwijk 2014

Blog

Vrijwilligersprijzen Katwijk 2014

Weet je nog, 10 december vorig jaar werd Richard Vink (rechts op de foto) vrijwilliger van het jaar in de categorie tot 25 jaar.  Hij en de winnaars uit de andere categorieën kregen hun prijs tijdens het VIPcafé uitgereikt door de burgemeester.

De voorbereidingen voor dit jaar  zijn weer gestart! VIP Katwijk roept iedereen op om een persoon of organisatie voor te dragen voor de vrijwilligersprijzen.

Ken je een vrijwilligersorganisatie of een vrijwilliger die het verdient om in het zonnetje te worden gezet? Of wilt u iemand bedanken en waarderen voor zijn of haar inzet? Dan kunt je die samen met je organisatie  in september 2014 voordragen voor de vrijwilligersprijzen!De feestelijke uitreiking vindt plaats tijdens het VIPcafé op 9 december 2014.

Wie komen in aanmerking?
Dit jaar worden vier prijzen uitgereikt: vrijwilliger van het jaar in de leeftijd tot 25 jaar, vrijwilliger van het jaar in de leeftijd 26 tot 55 jaar, vrijwilliger van het jaar in de leeftijd 55+ en een vrijwilligersorganisatie ‘die goed op weg is’.  Wilt je een vrijwilligersorganisatie of een vrijwilliger voordragen voor de ‘Katwijkse vrijwilligersprijzen 2014’? Dan kunt je het voordrachtformulier vanaf half augustus invullen op: www.vipkatwijk.nl. Tegen die tijd kunt je ook een papieren versie vinden op verschillende locaties in onze gemeente. Meer informatie hierover vindt je tegen die tijd terug in de kranten en op onze website.

Een deskundige, onafhankelijke jury gaat zich buigen over de voordrachten. De winnaars worden door de burgemeester bekend gemaakt op 9 december tijdens het VIP café in Tripodia. De vrijwilligersprijzen zijn een initiatief van gemeente Katwijk. VIP Katwijk is onderdeel van Welzijnskwartier. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.vipkatwijk.nl. U kunt contact opnemen met VIP Katwijk via info@vipkatwijk.nl of 071-7600310 (di t/m do van 10.00 -12.00).

Geschreven door: Welzijnskwartier

Laat een reactie achter

X