Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Voorbereidingen SKA Oud en Nieuw in volle gang!

Blog

Voorbereidingen SKA Oud en Nieuw in volle gang!

Het einde van het jaar is weer in zicht en Stichting Katwijkse Activiteiten(SKA) is dan ook druk bezig met de voorbereidingen voor het SKA Oud & Nieuw evenement 2011-2012. Er zijn plannen gemaakt, ideeën worden uitgewerkt, alle faciliteiten worden geregeld en de bands en DJ’s geboekt. Maar de uitvoering van het evenement is niet mogelijk zonder de hulp en inzet van enthousiaste vrijwilligers!

Ook dit jaar heeft SKA daarom weer een hoop vrijwilligers nodig die een bijdrage willen leveren om het Oud & Nieuw feest succesvol te laten verlopen. We kunnen je goed gebruiken bij bijvoorbeeld het meehelpen opbouwen of een uurtje achter de bar helpen.

Wil jij je inzetten als vrijwilliger tijdens oud en nieuw? Dat kan! Ga naar www.skakatwijk.nl  en schrijf je in! Heb je vragen mail dan naar vrijwilligers@skakatwijk.nl  (minimale leeftijd is 16 jaar, neem je ID mee! Legitimatie wordt gecontroleerd)

Hoe meer vrijwilligers, hoe beter. Maak dus je broer(tje), zus(je), oom, tante, buurman,-jongen of -meisje en al je vrienden enthousiast om ook vrijwilliger te worden!

Vanaf 27 december start tussen 12:00 en 22:00 de voorverkoop van de muntenverkoop en lockersverhuur. Bij de volgende update hopen wij wat namen van optredende bands en DJ’s te kunnen geven. Maar tot nu toe is het allemaal nog een verrassing!

Kijk op www.skakatwijk.nl of natuurlijk hier op www.kattuk.nl voor meer informatie en nieuws.

Persbericht SKA

Het lijkt er dus op dat, na al het gedoe, het feest dit jaar toch doorgang vindt. Kattuk.nl is er natuurlijk ook weer bij voor het maken van foto’s, filmpjes en nog veel meer… 

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Comment: 1

Laat een reactie achter

X