Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Vlag mee op Coming Out Day!

Blog

Vlag mee op Coming Out Day!

Op woensdag 11 oktober vlagt Katwijk regenboog voor Coming Out Day.  Om 8:30 uur gaat wethouder Sonny Spek samen met de jongeren van de Pride Radioshow ‘Opgeflikkerd’ de regenboogvlag hijsen in de tuin bij het gemeentehuis. 

Opgeflikkerd

Het wordt een bijzondere Coming Out Day voor de jongeren van de Radioshow ‘Opgeflikkerd’. Niet alleen mogen ze op 11 oktober de vlag hijsen met Sonny en figureren ze in een video van de gemeente Katwijk. Maar daarnaast is de Radioshow ook genomineerd voor een Young Impact Award in de categorie ‘Diversiteit’. Supergaaf natuurlijk en ze hebben je stem meer dan verdient! Stemmen doe je HIER!

Uitnodiging Gemeente Katwijk

Op woensdag 11 oktober a.s. is het weer Coming Out Day. Een dag om aandacht te blijven vragen voor de acceptatie van de LHBTIQ+-inwoners in onze dorpskernen. Want meedoen is een zorg van ons allemaal.

Ook dit jaar wordt in de tuin van het gemeentehuis de regenboogvlag gehesen door vertegenwoordigers van de Katwijkse LHBTIQ+-gemeenschap en wethouder Sonny Spek. Hiermee onderstrepen we dat je mag zijn wie je bent, en wie je wilt zijn. Los van seksuele gerichtheid of gender.

We nodigen je van harte uit om daarbij aanwezig te zijn. Het vlag hijsen start om 8:30 uur. Na afloop kunnen we in de kantine van het gemeentehuis met elkaar in gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Laat via a.mongen@katwijk.nl weten of je aanwezig bent. Hopelijk tot 11 oktober!

Gratis vlaggen

In de voorgaande jaren hebben we honderden gratis regenboogvlaggen uitgedeeld, dus we verwachten dat heel Katwijk weer volhangt. Post een foto van je vlag op social media met #KatwijkisLiefde.

Wil jij ook meedoen, maar heb je nog geen vlag?
We hebben nog beperkt gratis vlaggen beschikbaar! Deze kunnen worden opgehaald op dinsdag 10 oktober tussen 15-21 uur bij Kattuk.nl aan de Voorstraat 59. Iedere Katwijker of Katwijkse organisatie/vereniging mag van dit aanbod gebruik maken, zolang je de vlag maar uithangt! Mail lhbti@kattuk.nl voor meer info en/of het reserveren van een vlag.

#KatwijkisLiefde

We willen iedereen die vlagt vragen om op Coming Out Day een foto van de vlag te posten op social media met de hashtag #KatwijkisLiefde. Ook vinden we het leuk als je de foto’s mailt naar lhbti@kattuk.nl zodat wij er een mooi album van kunnen maken.

Kennismaken en Pride Café

De Pride groep van Kattuk.nl is ook bij het hijsen van de regenboogvlag bij het gemeentehuis aanwezig. Kom gezellig even kijken, dan kunnen we na afloop met elkaar kennis maken. ’s Avonds  ben je ook van harte welkom. Vanaf 19:30 uur is er Coming Out Day Pride Café bij Kattuk.nl met een hapje, drankje en een dansje. Leuk als je langskomt! Graag wel van te voren aanmelden via onze socials of per mail: lhbti@kattuk.nl. Meer info hieronder:

11 oktober: Coming Out Day Pride Café

Pride radioshow ‘Opgeflikkerd’ genomineerd voor Young Impact Award

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X