Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Pride radioshow ‘Opgeflikkerd’ genomineerd voor Young Impact Award

Blog

Pride radioshow ‘Opgeflikkerd’ genomineerd voor Young Impact Award

STEMMEN!

Enorm gaaf dit! We wisten het al een tijdje en mogen het nu naar buiten brengen. De Kattuk.nl Pride Radioshow ‘Opgeflikkerd’ op RTV Katwijk van Angelo, Alan, Mike en Raven van de Pride groep is genomineerd voor een Young Impact Award in de categorie ‘Diversiteit’. 

Supergoed gedaan en ze hebben jouw stem natuurlijk meer dan verdient. Dus kom maar door…… Stemmen kan tot en met 27 oktober.

STEMMEN DOE JE HIER!

Hieronder meer info van YoungImpact.nl en de promo video. Later meer….

Over de Young Impact Awards

Op 2 november 2023 worden voor de zevende keer de Young Impact Awards uitgereikt aan jonge rolmodellen die tot het uiterste gaan om een positieve impact te maken. De awardshow is ook dit jaar weer mogelijk dankzij hoofdsponsor ABN AMRO. Wij nomineerde vijftien jongereninitiatieven binnen vijf verschillende categorieën. Deze jongeren staan symbool voor een generatie die laat zien hoe het anders kan. Vanaf vandaag kan op hen gestemd worden.

Over Raven, Angelo, Alan en Mike

Deze impactmakers maken de radioshow Opgeflikkerd op RTV Katwijk. Hierin bespreken zij allerlei onderwerpen die voor mensen binnen de lhbti-community herkenbaar zijn. Naast de radioshow zijn ze ook mede-organisatoren van een maandelijks pride café en bieden ze samen met de andere pride vrijwilligers van jongerenwebsite Kattuk.nl ondersteuning aan scholen tijdens Paarse Vrijdag, delen ze regenboogvlaggen uit op Coming Out Day en nog veel meer. Hiermee bieden zij een veilige plek voor de queer community in Katwijk.

Bekijk hun promovideo hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ANGEL-O’S ™️ (@koolkabbage)


Luister de laatste uitzending hieronder terug!

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X