Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Verslag boekpresentatie Young Adult kerstverhalenbundel ‘Wonderland’

Blog

Verslag boekpresentatie Young Adult kerstverhalenbundel ‘Wonderland’

Verslag door Janaika van de presentatie van het boek ‘Wonderland’ geschreven door: Jennefer Mellink, Jen Minkman, Chinouk Thijssen, Eva Moraal, Patty van Delft, Vanessa Gerrits, Rianne Werring, Marijke F Jansen, Anne Nicolai en Debora Elisabeth

Zondag 5 november was de boekpresentatie van het boek ‘Wonderland’. Dit is een Young Adult kerstverhalenbundel.

Acht van de tien auteurs waren aanwezig en ook de illustratrice, Emmy van Ruijven, was aanwezig. Als je er was om het boek te kopen kon je gelijk het boek laten signeren door de auteurs en illustratrice. Wat natuurlijk heel gaaf was.

De boekpresentatie begon om half drie met een presentatie door Jen Minkman. De eigenaar van Dutch Venture Publishing vertelde dat ze eigenlijk vorig jaar al een kerstbundel wilde maken maar dat was te kort tijd. Nu lukte het wel en alle auteurs vonden het leuk vonden om mee te doen. Elke auteur vertelde wat over haar wonderlandgeschreven verhaal, waar de inspiratie vandaan kwam en dat soort dingen. Het was heel leuk, na de presentatie kon je je boek laten signeren en kon je een zakje thee pakken, dit omdat in de ‘boekwereld’ thee hoort bij een goed boek. 

Dutch Venture Publishing is een kleine uitgeverij die zich in zet om de ‘kleinere auteur’ ook een stem te geven. Of die auteur nu in het binnen- of buitenland woont en werkt.  Dutch Venture Publishing geeft origineel werk van Nederlandse auteurs uit. Maar ook Nederlandse vertalingen van anderstalige auteurs. De uitgever richt zich vooral op de genres fantasy/paranormal, romantiek, dystopisch, Young Adult en volwassen boeken. Alle boeken zijn verkrijgbaar in paperback en e-book.

Zelf heb ik nu twee boeken van  Dutch Venture Publishing en ik ben er zeer tevreden over. Ik raad anderen ook aan om boeken bij deze uitgeverij te kopen. Ten eerste omdat ze super goede boeken verkopen. Ten tweede omdat het belangrijk is om ‘kleinere auteurs’ te helpen. Binnenkort komt de recensie van het boek zelf er aan, maar eerst is het tijd voor wat andere projecten.

Tot de volgende keer.

Door: Janaika

Geschreven door:   Janaika

Geen reacties

Laat een reactie achter

X