Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Corona /UPDATES – ‘SLIMMER CHILLEN = CORONA KILLEN!’

Blog

UPDATES – ‘SLIMMER CHILLEN = CORONA KILLEN!’

Inzendingen stromen binnen, eerste weekprijs is uitgereikt, doe mee en maak ook kans op een waardecheque van € 50

Chillen met je vrienden: hoe doe je dat in coronatijd? Als je zoveel mogelijk thuis moet blijven van de overheid. Of wel naar buiten mag, maar altijd minimaal op anderhalve meter afstand van elkaar moet blijven? De campagne ‘SLIMMER CHILLEN = CORONA KILLEN!’ daagt jongeren en studenten uit om daar creatieve oplossingen voor te bedenken. Elke week is er voor de slimste oplossing een waardecheque van € 50.

Tientallen jongeren hebben afgelopen week al gehoor gegeven aan deze oproep. Dat leverde een bonte verzameling #slimmerchillen-posts op. Zo danst Ris samen met vijf TikTok-collega’s uit het hele land toch samen, via beeldbellen. Zij is zo overtuigd van de noodzaak van deze campagne dat zij beloofd heeft elke week een nieuwe inzending te maken. Lela laat zien hoe zij met behulp van een rol wc-papier op 1.5 meter kan chillen met haar vriendinnen. En Cato haalt gewoon ‘De Efteling’ in huis als zij er zelf niet naartoe kan.

Elke week is er een prijs voor de slimste oplossing. Afgelopen week was die prijs voor Maja Brouwer uit Leiden. Zij laat op video zien hoe haar vriendenclub in de buitenlucht een spelletje kaart speelt, waarbij iedereen op 1,5 meter afstand blijft. Met behulp van een skateboard.

Nieuwe weekprijs
Ook de komende weken moeten we #slimmerchillen, nu het kabinet de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus tot 28 april heeft verlengd. Zeker ook met het mooie weer in aantocht. Inzendingen blijven dan ook meer dan welkom. Want hoe meer inzendingen, hoe meer inspiratie jongeren en studenten opdoen om samen slimmer te chillen. En hoe beter we samen in staat zijn om de verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen. En wie weet, ga jij volgende week zelfs met de nieuwe weekprijs aan de haal. Want elke week is er voor de creatiefste inzending een waardecheque van € 50,–.

Ook meedoen?
Heb jij zelf ook een idee over hoe jij slimmer kunt chillen met jouw vrienden, maar wel veilig? Deel dan jouw oplossing op TikTok en/of Instagram via #slimmerchillen, of stuur een bijdrage op film, foto of in tekst naar info@slimmerchillen.nl. Wie weet is de volgende weekprijs dan voor jou.

Wil je inspiratie opdoen? Alle inzendingen zijn te bekijken via www.slimmerchillen.nl

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X