Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Corona /Uitbreiding chatspreekuur Hoezitdat.info

Blog

Uitbreiding chatspreekuur Hoezitdat.info

Voor vragen over seks, relaties, gezondheid, corona, geld of studeren

Alles is aan het veranderen. Je lichaam, je gevoel. Soms wil je nieuwe dingen uitproberen, maar dan voel je je opeens onzeker. Je krijgt ook wel eens ruzie of je wordt verliefd. En dan komt er ook nog eens een coronacrisis! Volwassen worden roept af en toe vragen op en met sommige vragen wil je niet zomaar bij iedereen terecht.

Heb jij vragen en ben je opzoek naar betrouwbare informatie? Of maakt iets je onzeker en wil je hierover praten?
Ga naar de website Hoezitdat.info voor informatie of chat anoniem met een jeugdarts of –verpleegkundige van Jouw GGD.

De chat is vaker open. Je kunt terecht op maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 18.00 tot 20.00 uur.

Op www.hoezitdat.info/corona staat ook veel informatie over het coronavirus. Je kunt je verhalen, zorgen, tips om thuis te doen en veel meer over corona delen op het forum. Hoezitdat is ook leuk! Bijna dagelijks vind je er nieuwe grappige of serieuze filmpjes, thema’s, blogs, testjes of ervaringsverhalen van andere jongeren.

Anoniem en betrouwbaar
Een jeugdverpleegkundige van de GGD geeft antwoord op je vragen. Dit kan een jeugdverpleegkundige van de GGD Hollands Midden zijn, maar ook een verpleegkundige uit een andere regio. Hij of zij staat klaar om naar je te luisteren en je te helpen met het zoeken naar antwoorden op vragen. Hoezitdat.info maakt gebruik van de landelijke JouwGGD-chat. De hulp is betrouwbaar en de chat is anoniem.

 

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X