Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Uit met Evi

Blog

Uit met Evi

21 april & 22 april

Maak je geen zorgen jij hoeft je aankomend weekend niet te vervelen!  Kattuk.nl heeft de meest complete uitagenda en er staat ook voor dit weekend, genoeg op de planning!

Vrijdag 21 april:

Waar je weer lekker heen kunt deze vrijdag is: Jeugdsoos ´De Meerpaal´.  Zij openen hun deuren voor Iedereen tussen de 12 en 18 jaar. Er is vanaf 19:30 tot 22:30u genoeg te doen! Kom jij ook?

The Best ABBA Tribute band van Nederland zorgt weer deze vrijdag voor een spetterend avondvullend programma! Met 6 muzikanten staan ze garant voor een zeer gezellige avond, met een “ja, ik ken alle liedjes” repertoire. Het is een hommage aan ABBA, muziek met een enorme herkenbaarheid waardoor er veel emotie zal ontstaan, van vreugde tot verdriet. Wil je dit niet missen? Kom dan vrijdag 21 april vanaf 20:00 uur naar Strandplein!

En natuurlijk kan je ook weer deze vrijdag naar Muziekcentrum The Box, deze week met Stress & Van Mook. Stress bestaat al ruim 40 jaar en die ervaring nemen ze mee om jullie direct in beweging te krijgen. Van Mook maakt de avond af met lekkere rock en heerlijke blues en funk. Het beloofd dus weer een heerlijk gezelliger avond livemuziek, dansen, drinken en eten te worden! Van 20:00-01:00 uur, kosten € 2,-

Zaterdag 22 april:

Op twee zaterdagen in het voorjaar spelen in een bijzondere kas akoestische bandjes om de vintage voorjaarssfeer meer luister bij te zetten! Op zaterdag 22 april van 14.00 tot 16.00 uur speelt ACE. ACE is een drie mans formatie die staat voor Acoustic Cover Experience Voor deze gelegenheid spelen zij een zonnig zomers programma. Locatie: 1 ste Mientlaan 11, Katwijk Toegang is gratis, tot dan!

In Tripodia is er deze zaterdag een mooie muzikale samenwerking en dubbelconcert van FloraBrass uit Rijnsburg en Harmonie Katwijk. Dit voorjaarsconcert in TriPodia belooft een muzikaal diverse avond te worden. Het voorjaarsconcert van de Harmonie Katwijk is traditiegetrouw een muzikale vooruitblik op het zomerseizoen. Naast een enkel klassiek werk van het Nieuwjaarsconcert staan er vooral zomerse muziekstukken van de aanstaande buitenoptredens op het programma! Voor meer info check het event!

En als laatste even van dit weekend: Een Oranjeconcert! In aanloop naar Koningsdag, geeft het Groot Harmonie Orkest op zaterdag 22 april a.s. een gezellig Oranjeconcert. Van lichte muziek tot mooie concertstukken. Voor ieder wat wils en natuurlijk alles met een oranje tintje! Komt u ook naar OHC Open Hof Cultureel? Voor kaarten en meer info KLIK HIER, tot dan!

Dit waren ze dan weer de uit tips voor deze week!

Hebben we iets gemist?

Of heb jij nog tips? Laat het ons weten via info@kattuk.nl

Geschreven door: Evi

Geen reacties

Laat een reactie achter

X