Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Uit met Evi

Blog

Uit met Evi

14 april & 15 april

Maak je geen zorgen jij hoeft je aankomend weekend niet te vervelen!  Kattuk.nl heeft de meest complete uitagenda en er staat ook voor dit weekend, genoeg op de planning!

Vrijdag 14 april:

Waar je weer lekker heen kunt deze vrijdag is: Jeugdsoos ´De Meerpaal´.  Zij openen hun deuren voor Iedereen tussen de 12 en 18 jaar. Er is vanaf 19:30 tot 22:30u genoeg te doen! Kom jij ook?

Deze vrijdag gaat The Box Live van hard en heavy, en soms op z’n “singer songwiters” gezongen liedjes tot Blues die je gaat voelen tot op het bot! From Mars To Mercury, de vele optredens hebben ervoor gezorgd dat zij in de hele regio bekend zijn bij hun familie en vrienden…Dus het zal wel druk worden! Daarna horen Blues zoals je Blues moet voelen met Blues Alive, zij nemen je werkelijk mee naar de oude tijden van de Blues tussen Memphis en New Orleans. Vrijdag 14 april van 20:00-01:00 uur, tot dan!

In Scum is de eerste editie van Rythmatica. We beginnen met een House editie op vrijdag 14 april vanaf 21:00 uur in de Scum. Met vijf van onze eigen DJ’s: ChristoDouble SixGrimStarlet & Mrac Meer informatie volgt. Wie van jullie zien we daar? Volg onze Instagram voor meer!

Zin in een quiz? Kom naar De Schuit voor de maandelijkse ´Schuit Quiz´! De vaste presentatie ligt in handen van Jip Lugthart! Meedoen aan de quiz kan per team van maximaal 5 personen en kost 10 euro per team. Vrijdag 14 april vanaf 21:00 uur, the winner takes it all! Meer info HIER

En als laatste event van deze vrijdag: de allereerste Dirk Kuyt Foundation Run aan Zee. Een Run voor sporters met en zonder beperking: hardlopers, wheelers, handbikers en framerunners; iedereen kan meedoen! De start en finish zijn bij kvv Quick Boys in Katwijk aan Zee en we hebben verschillende afstanden voor jong en oud. Wil jij ook meedoen? Schrijf je dan HIER in! Voor tijden en meer info KLIK HIER. Tot dan!

Zaterdag 15 april:

En als enige event van deze zaterdag, een Folkconcert van Coracle in ´T Zandgat (E.A Borgerstraat 58) De Ierse folk groep CORACLE De band, onder leiding van de Ierse zanger Jim Spiers. Zaterdag 15 april vanaf 15:30 uur, tot dan!

Dit waren ze dan weer de uit tips voor deze week!

Hebben we iets gemist?

Of heb jij nog tips? Laat het ons weten via info@kattuk.nl

Geschreven door: Evi

Geen reacties

Laat een reactie achter

X