Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Uit met Evi

Blog

Uit met Evi

17 & 18 maart

Maak je geen zorgen jij hoeft je aankomend weekend niet te vervelen!  Kattuk.nl heeft de meest complete uitagenda en er staat ook voor dit weekend, genoeg op de planning!

Vrijdag 17 maart:

Waar je weer hun kunt op de vrijdagen, is Jeugdsoos ´De Meerpaal´.  Zij openen hun deuren voor Iedereen tussen de 12 en 18 jaar. Er is vanaf 19:30 tot 22:30u genoeg te doen! Kom jij ook?

In The Safe is deze vrijdag voor het eerst een echt slaapfeest! Om bij weg te dromen…Incl. nachtje doorhalen en lekkere hitjes, pyjama aan en gaan! Deur open vanaf 23:00 uur, let op 18+ ID verplicht!

En zoals we inmiddels wel gewend zijn, is er ook deze vrijdag weer een feestje in Muziekcentrum The Box! Deze keer met Fleetway & Upstream. Fleetway begint met hun laatste optreden, helaas, want het swingt werkelijk de pan uit. Daarna daagt Upstream jullie uit om lekker mee te zingen met prachtige liedjes. Vanaf 01:00 uur, kosten: € 2,00.

Zin in een St. Patricks sessie met Lets Folk? Kom dan vanaf 20:30 uur naar Café Jam. Dresscode: St. Patricks Green (de best geklede krijgt een drankje van de band). Tot dan!

En als laatste event van deze vrijdag, kan je weer lekker komen chillen in hang-out T´Hok. Er is hier genoeg gezelligheid en genoeg te doen! Vanaf 19:30 uur, locatie: Hofweide 1.

Zaterdag 18 maart:

Ben jij fan van The Kilkennys? Of ben jij benieuwd? Kom dan zaterdag vanaf 20:30 uur naar Tripodia! The Kilkenny’s is een Ierse folkband en een regelrechte live sensatie.

De band heeft de traditionele Ierse muziek een nieuwe twist gegeven, zodat klassieke folksongs en ballades zowel de jongere generatie als de veteranen onder de muziekliefhebbers aanspreken. Voor kaarten KLIK HIER .

In De Bieb is er zaterdag tussen 13:00 en 16;30 uur een Living Library. In de Living Library lees je geen boeken, maar mensen. Mensen die je in het dagelijks leven niet snel spreekt. Durf jij het aan om je vooroordeel te ontmoeten? Geef je dan op voor onze Living Library via livinglibrary.nl/boekengezocht. Tot dan!

Zin in een avondje quizen? Kom dan vanaf 20:30 uur naar de Boemerang. hier word een quiz avond georganiseerd met als thema: Tiktok. Deelname per team a 10 euro, tot dan!

En als laatste event van deze week…St. Patricks Day met UNICORN! UNICORN is een bekende naam in de folkwereld en behoort tot de top aangaande wat Nederland aan semi professionele folk muziek te bieden heeft. Vanaf 20:30 uur @ K&O in t’Zandgat Dit wil je niet missen!

Dit waren ze dan weer de uit tips voor deze week!

Hebben we iets gemist?

Of heb jij nog tips? Laat het ons weten via info@kattuk.nl

 

Geschreven door:Evi

Geen reacties

Laat een reactie achter

X