Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Tips tegen corona verveling

Blog

Tips tegen corona verveling

In deze bijna dood vermoeiende tijd slaat verveling snel toe. Mensen werken merendeels thuis, scholieren en studenten hebben online les en restaurants zijn nog steeds dicht. Maar laat ik nou eens tips hebben tegen deze corona verveling.

Ik heb een lijstje samengesteld met dingen die je in deze tijd kunt doen. Het gaan dan natuurlijk om de meest bekende activiteiten. Denk dus maar aan puzzelen, lezen, netflixen en bewegen.

Puzzelen kun je op verschillende manieren doen. Niet alleen op de ouderwetse manier puzzelstukjes aan elkaar leggen en een mooie plaat maken, maar ook online kun je puzzels maken. Vergeet niet dat woordzoekers en sudoku’s ook puzzels zijn. En voor de gevorderde kun je op bol.com natuurlijk ook 3D puzzels kopen, daar ben je wel even mee bezig.

Ten tweede kun je gaan lezen en voor waarschijnlijk veel jongeren is dit zo onaantrekkelijk als maar kan. Maar je kan ook een goal zetten voor jezelf. Zo kun je met jezelf afspreken dat je in een jaar 30 boeken gelezen wilt hebben. Zo daag je jezelf uit. Begin overigens met een boek dat je leuk lijkt en wat dun is, zo kom je makkelijker in het lezen en heb je er ook meer plezier van. Voor recensies en meer boeken tips kan je op de Books and Dreams blog kijken.

Voor de beste netflix series struin je natuurlijk heel de app zelf af, maar je kunt ook kijken naar online recensies. Zo ontdek je nieuwe series of films. Hier vind je onder andere de netflix series die niet aan je watchlist mogen ontbreken.

Dan nu… bewegen. Ik weet dat heel Nederland het afgelopen jaar al massaal is gaan wandelen, maar toch blijf ik het aanraden. Je kunt nu zelfs schattenjagen tijdens het wandelen, via geocoaching.nl. Verder is bewegen natuurlijk onwijs belangrijk, hier hoef je niet alleen voor te wandelen. Thuis workouts doen of fietsen zijn ook opties. En probeer gewoon actief te blijven desnoods ga je het huis opruimen of just dance.

Veel succes en plezier!

Liefs,

Prep

Geschreven door: PreppyWriter

Geen reacties

Laat een reactie achter

X