Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Supergezellig eerste Pride café van 2022

Blog

Supergezellig eerste Pride café van 2022

Op vrijdag 6 mei vond de eerste editie van Het Pride Cafe 2022 plaats bij Kattuk.nl in de Schuit. Tussen 15 en 21 uur liep de tienerruimte vol met ruim 30 LHBTIQ+’ers en ‘allies’ die zin hadden in een feestje.

Bij start van de middag werd de gloednieuwe Katwijkse LHBTIQ+ folder gepresenteerd boordevol handige informatie. De groep is hier samen met Kwadraad, Welzijnskwartier en FamilySupporters maanden mee bezig geweest en we zijn enorm trots op het resultaat. Speciale dank gaat uit naar grafisch stagiair Marique voor het fantastische ontwerp van de folder. De folder wordt vanaf volgende week overal in Katwijk rondgebracht en is te vinden bij onder meer: buurthuizen, jongerencentra, bibliotheken, huisartsen, informatiepunten van de gemeente en op andere locaties. Vanaf maandag is de folder ook hier digitaal beschikbaar.

Terug naar het feestje..

De sfeer zat er snel in en iedereen was druk aan het praten. We hebben ook kennisgemaakt met vier nieuwe leden van de groep en met Larissa, jongerenwerker bij Welzijnskwartier. Zij gaat zich voortaan ook inzetten voor LHBTIQ+ acceptatie en activiteiten in Katwijk. GAAF!

Voor we het wisten was het alweer tijd voor het avondmaal. Arno (coördinator Kattuk.nl) had voor zo’n 20 personen een lekker vegan linzensoepje met broodjes bereidt, en oh oh oh wat hebben we ervan genoten (nee, echt).

Muziek? Muziek. De afwas was sneller gedaan dan we ‘afwas’ konden zeggen en nog voor de klok 7 uur kon slaan stond de Spotify-wachtrij vol. Er werd gedanst, gelachen, bijgepraat en hier en daar zelfs genoten van een borrelnootje 😛

Kortom weer een supergezellige avond en voortaan gaan we eens in de twee maanden een Pride Café organiseren. De datum voor de volgende hoor je z.s.m.

Door: Megan

Vrijdag: Pride Café @ Kattuk.nl

Geschreven door:   Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X