Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Vrijdag: Pride Café @ Kattuk.nl

Blog

Vrijdag: Pride Café @ Kattuk.nl

Voor LHBTIQ+ ers en ‘allies’. Kom gezellig langs op vrijdag 6 mei vanaf 15 tot 21 uur! #KatwijkisLiefde

Het is bijna zover! Vrijdag 6 mei vanaf 15 uur Pride Café bij Kattuk.nl aan de Voorstraat 59.

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Naast heel veel gezelligheid onder gelijkgestemden gaan we de activiteiten voor het komende jaar bespreken, we presenteren de nieuwe huisstijl en de LHBTIQ+ folder voor de gemeente Katwijk die we gemaakt hebben en we delen weer gratis regenboogvlaggen uit.

Rond 18 uur gaan we samen een vegan maaltijd bereiden en we sluiten af met een Queer disco met verzoekplaatjes. Na afloop is er de gelegenheid om met een of meerdere groepen mee te doen aan de maandelijkse quiz van De Schuit in de grote zaal.

Leuk als je er ook bij bent! je bent van harte welkom tussen 15 en 21 uur. Om de safe space te waarborgen is er alleen toegang als je je van te voren hebt aangemeld via onze social medialhbti@kattuk.nl of als je al in onze groepsapp zit. Laat dan gelijk even weten of je mee wilt eten.

Meehelpen?

Op donderdag 5 mei van 17-21 uur gaan we met een groepje de zaal leuk aankleden en inkopen doen. We kunnen hierbij alle hulp goed gebruiken. Meld je aan en kom gezellig langs bij de Voorstraat 59 om een handje te helpen.

Hieronder het eerdere bericht met alle info:

Op vrijdag 6 mei organiseert de LHBTIQ+ groep van Kattuk.nl een pride café voor LHBTIQ+ ers en ‘allies’. De vorige keren was het enorm leuk, en de groep is weer wat groter geworden, dus we gaan fijn met de nieuwe mensen kennismaken onder het genot van een hapje, drankje en dansje. #Zinin!

Natuurlijk hopen we ook deze keer nog meer nieuwe gezichten te zien. Bij deze zijn alle Katwijkse LHBTIQ+ ers en ‘allies’ van harte welkom op vrijdag 6 mei van 15 tot 21 uur bij Kattuk.nl aan de Voorstraat 59 in het centrum van Katwijk. #JaGezellig!

Om de safe space te waarborgen is er alleen toegang als je je van te voren hebt aangemeld via onze social medialhbti@kattuk.nl of als je al in onze groepsapp zit. Verwacht hapjes, drankjes, muziek en gezelligheid onder gelijkgestemden. Ook gaan we samen kijken wat voor acties/activiteiten we de komende tijd met de groep kunnen opzetten!

Het is de bedoeling dat we de komende tijd regelmatig deze LHBTIQ+ meetings gaan organiseren. Hierbij kunnen we alle hulp goed gebruiken. Meld je aan via onze social media of lhbti@kattuk.nl om ook mee te helpen. #DoeMee!

www.kattuk.nl/lhbti

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X