Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Corona / #Slimmerchillen starten rap-challenge

Blog

 #Slimmerchillen starten rap-challenge

Maak je eigen # slimmerchillen-rap. En vertel waarin hoe jij dat aanpakt, chillen met je vrienden, waarbij je rekening houdt met alle Coronabeperkingen. Om dat veilig te doen zijn slimme en creatieve oplossingen nodig. De inzender van de meest originele rap krijgt professionele hulp bij het monteren en bewerken van zijn bijdrage tot een strak eindproduct.

 Chillen met je vrienden: hoe doe je dat in coronatijd? Als je minimaal op anderhalve meter afstand van elkaar moet blijven. De campagne ‘SLIMMER CHILLEN = CORONA KILLEN!’ van elf veiligheidsregio’s, daagt jongeren en studenten uit om daar op allerlei manieren creatieve oplossingen voor te bedenken .

Instrumentale versie
Deze week hebben de elf veiligheidsregio’s een speciale uitdaging bedacht voor muzikale jongeren en voor personen met tekstgevoel. Maar ook voor iedereen die eens een keer iets nieuws wil proberen. Wil om het maken van een rap iets gemaakt te maken, heeft een groepje muzikanten ter inspiratie alvast een voorbeeld gemaakt. Dus iedereen kan aan de slag, of je nu ervaren of zeer onervaren bent. Op de website https://slimmerchillen.nl is dit voorbeeld te zien en te luisteren. Wie dat wil kan vervolgens de instrumentale versie van deze rap downloaden, en daar een eigen tekst in rappen. Van het refrein van de rap is bovendien een # slimmerchillen-ringtone gemaakt. Ook deze is gratis te downloaden via de website.

Tot 20 mei
Inzendingen voor de rap-challenge zijn welkom tot 20 mei. Vervolgens beslissen de makers van de voorbeeldrap wie de winnaar van de uitdaging wordt en dus recht heeft op professionele hulp bij het afronden van de inzending tot een superstrakke rap.

Meer weten? 
Bekijk dan de voorbeeldrap op 
https://slimmerchillen.nl en download daar de instrumentale versie en de ringtone.

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X