Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Corona /#Slimmerchillen, hoe doe je dat?

Blog

#Slimmerchillen, hoe doe je dat?

Win een waardecheque van € 10, € 20 of € 50

Veilig minecraft spelen met je vrienden: dat is ‘slimmer chillen’ in de ogen van Luc van Antwerpen (16). Via een kort filmpje op TikTok bewijst hij dat je samen veel lol kunt hebben, ondanks alle coronamaatregelen. Het levert hem een waardecheque op van € 50. Vanaf komende week geeft ‘SLIMMER CHILLEN = CORONA KILLEN’ zelfs drie prijzen weg voor de origineelste #slimmerchillen-momenten.

Chillen, alleen of met je vrienden: hoe doe je dat in coronatijd? Als je zoveel mogelijk thuis moet blijven van de overheid. Of wel naar buiten mag, maar altijd minimaal op anderhalve meter afstand van de ander.

Drie weekprijzen
De campagne ‘SLIMMER CHILLEN = CORONA KILLEN!’ daagt jongeren en studenten uit om creatieve #slimmerchillen-momentjes op video, foto of in tekst te delen. Op TikTok of Instagram via #slimmerchillen of per mail naar info@slimmerchillen.nl. Wekelijks worden de drie origineelste inzendingen beloond met een prijs.

Anderhalvemetersamenleving
Ook de komende weken moeten we allemaal weer #slimmerchillen, nu het kabinet de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus tot en met 28 april heeft verlengd. Nieuwe inzendingen blijven dan ook meer dan welkom. Zeker omdat we voorlopig nog niet van de anderhalvemeter-samenleving af zijn. Hoe meer we erin slagen slimmer te chillen, hoe beter we met elkaar in staat zijn om de verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen.

Ook meedoen?
Heb jij, net als Luc, ook een idee over hoe jij slimmer kunt chillen, alleen of met jouw vrienden, maar wel veilig? Deel dan jouw oplossing op TikTok en/of Instagram via #slimmerchillen, of stuur een bijdrage op film, foto of in tekst naar info@slimmerchillen.nl. Wie weet is een van de volgende weekprijzen dan voor jou. Wil je eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan alle inzendingen op https://slimmerchillen.nl

Meer weten?
‘Slimmer Chillen = Corona Killen’ is een gezamenlijke campagne van de Veiligheidsregio’s Hollands Midden, Kennemerland, Fryslan, Rotterdam Rijnmond, Haaglanden en Zuid-Holland Zuid.

Meer weten? Kijk op https://slimmerchillen.nl, of mail naar info@slimmerchillen.nl

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X